Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-31, 12:17
Co do pomylek hehehe byla ostatnio na weselu i moja kuzynka mowi: ..,, oraz , ze cie nie DOPUSZCZE az do smierci " a caly kosciol lacznie z panstwem mlodych w brecht
POzniej panu mlodemu wszyscy zyczyli zeby jednak dopuscila Jewel nawet jak bedzie wpatka to i tak sie to milo wspomina a moze nawet milej Powodzenie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 442 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-31, 12:35
JEWEL ŻYCZE CI I TWOJEMY WYBRANKOWI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!
MNÓSTWO MIŁOŚCI, SZCZĘCIA, POCIECHY Z SIEBIE NAWZAJEM...
POCAŁUNKÓW Z SAMEGO RANA I PRZED SNEM, UŚMIECHÓW NA TWARZY I GORĄCYCH NOCY
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH WASZYCH WSPÓLNYCH MARZEŃ!!!!!!!!!!!!!!
P.S. i niczym sie nie przejmuj, poprostu ciesz sie tym dniem a wszystko pójdzie tak jak powinno
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Nie mam zadnego wierszyka ani ladnych obrazkow, chce jednak Tobie i Twojemu mezczyznie zyczyc wspanialych lat zycia razem. Wspierajcie sie, starajcie rozumiec, pielegnujcie swoje uczucie , dbajcie o milosc. W chwilach trudnych pamietajcie, by nie dac zwiesc sie negatywnym emocjom. Zadbajcie o to, by Wasze wspolne zycie , bylo Waszym wspolnym zyciem, a nie tylko Dwojga ludzi zyjacych razem - od dzis stanowicie MY , juz nigdy JA i TY. Zycze powodzenia i ogromu szczescia , ale i zdrowego rozsadku i przemyslanych wyborow. NO i rozmnazajcie sie
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum