Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-05, 16:19
Arabom mówie stanowcze nie!:) Mojego chlopaka dziadek był Rosjaninem a babcia Polka. ale jest bardzo dumny z tego, że w jego żyłach płynie rosyjska krew
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-05, 16:21
Olciiia napisał/a:
cerrata, 'Araby' sa mili itd do czasu, ja jak przyjechalam do niemiec to mieszkalam z dziewczyna Polka ktora miala faceta araba i on byl super facetem ale jak przychodzi co do czego to oni pokazuja swoje oblicze, bo to jest inna mentalnosc oni tak jak juz dziewczyny pisza maja inne tradycje itp... ja np nie moglabym z takim zyc... niestety
akurat ten Hamudi (bo tak mial na imie) byl kochany i nie mial innych kobiet ale mimo to, nie moglabym sie przekonac i do tego jeszcze dochodzi fakt ze sa poobcinani w pewnych miejscach nie wyobrazam tego sobie ehhh......
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 88 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)
Wysłany: 2008-09-05, 21:34
Ja miałam chłopaka... z Afryki... Ale mieszkał w Niemczech. Tam też go poznałam... To że poznałam go nie żałuję. Ale żałuję, że byłam z nim. Bo potem całarodzina myślała, że my będziemy brać ślub. Już planowali, że to będzie w Afryce tam u rodziny już mi sukienke zamawial!!
Skończyłam to szybko bo chciał już do mnie do Polski z rodziną przyjechać...
Więc mam już uprzedzenie do nich...
Turcy? Faceta z Turcji nie miałam ale byliśmy na dobrej do tego drodze...
Nie tylko ze mną.. Ale z innymi 8 dziwczynami też.
A Holendrzy? Sople lodu
Co do Arabów się zgadzam.
Ja zawsze miałam sentymentdo Azjatów.. Ale niestety z doświadczenia to są to niewyżyci zboczeńcy...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 100 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 15:09
a ja miałam chłopaka Greka, przez ponad miesiąc i mamo, strasznie było, inna kultura, inne oczekiwania wobec kobiety ( niż te które maja Polacy) a poza tym ja wysoka jestem dziewczyna ( 174 cm) a on był 2 cm niższy, a jak na Greka to i tak wysoki ech śmieszne to było, jakieś takie zauroczenie mi przyszło pod wpływem chwili
jeśli chodzi o dziewczyny, które spotykają sie z Arabami w Anglii:
uważam iż to żadne uczucie.
bardzo często są to dziewczyny z małych miejscowości, które po raz pierwszy zobaczyły wielki świat, są naiwne i nie wiedzą co może się stać za jakiś czas.
a jak taka ze wsi wyjedzie i pozna jakiegoś Araba to koleżanki będą jej zazdrościć i rodzina będzie się wszystkim chwalić...... A może nawet ją zabierze do swojego kraju. A jego charakter jest już mniej ważny. to niestety jest nieświadomość tego co może nastąpić.
nie chcę tutaj uogólniać, ale ta opinia łatwych Polek nie wzięła się z niczego, to wina naiwności. tylko szkoda ze takie dziewczyny potem psuja opinie innym Polkom i tym w Anglii i tym w Polsce. no, ale egzotyka pociąga
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 93 dni temu Posty: 797 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-09, 03:06
Ismail napisał/a:
jeśli chodzi o dziewczyny, które spotykają sie z Arabami w Anglii:
uważam iż to żadne uczucie.
bardzo często są to dziewczyny z małych miejscowości, które po raz pierwszy zobaczyły wielki świat, są naiwne i nie wiedzą co może się stać za jakiś czas.
100% prawdy, poza tym Arabowie i cała reszta tej 'żółtej' rasy, mają w oczach zamiar przelecieć każdą, a że Polki są ładnymi kobietami to na nie się czają, dla mnie to jest przerażające mieszkam w Anglii i niejednokrotnie zostałam zaczepiona, oczywiście nie daje poznać po sobie strachu, ale z ich ust pada pytanie " Jesteś Polką? "- żenujące. Nigdy nie zdecydowałam bym się być z człowiekiem tej rasy.
Ismail napisał/a:
a jak taka ze wsi wyjedzie i pozna jakiegoś Araba to koleżanki będą jej zazdrościć i rodzina będzie się wszystkim chwalić...... A może nawet ją zabierze do swojego kraju. A jego charakter jest już mniej ważny. to niestety jest nieświadomość tego co może nastąpić.
nie chcę tutaj uogólniać, ale ta opinia łatwych Polek nie wzięła się z niczego, to wina naiwności. tylko szkoda ze takie dziewczyny potem psuja opinie innym Polkom i tym w Anglii i tym w Polsce. no, ale egzotyka pociąga
Niestety większość kobiet, które przyjeżdżają do Anglii to prowincjonalne dziewczyny bo dla nich to kraina
mlekiem i miodem płynąca, sama osobiście powywalałabym je stąd
Jeśli chodzi o moje indywidualnie podejście do związku z obcokrajowcami to nie mam nic przeciwko( poza pakolami itp) poza tym tak czy inaczej i tak zwiąże się najprawdopodobniej z obcokrajowcem, dlatego że nie mieszkam w Polsce a w przyszłości planuję Francję
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 88 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)
Wysłany: 2008-09-09, 18:43
Zresztą czy, któraś z was, nie usłyszała choć raz od obcokrajowca że jeżeli Polki są takie ładne jak Wy to oni się tu wprowadzają?? A co do tego że chcą przeleciec... 100% racji
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 177 dni temu Posty: 164 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-09, 20:40
co prawda to prawda,
nie ma to jak sie pochwalic facetem niepolakiem, strasznie to plytkie ale niestety tak jest, rzadko to sie wiarze z miloscia, ale znam dziewczyne ktora wyszla za maz za serba, bardzo szczesliwi i zakochani:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum