Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-08, 14:00
Lady Jo, mnie tam juz nie dokonca chodzi o to co oni sobie mysla,ale co te Polki sobie mysla? Przecia wiedza jakie zdanie maja te wszystkie ciapoki o nich,same siebie ponizaja,nie moge powiedziec ze wszystkie bo tak nie jest,ale wiekszosc
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 177 dni temu Posty: 164 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-08, 14:17
kiedys ktos mi tlumaczyl ze laski chca zaimponowac czyms innym, ze podobno podoba sie ich ciemna karnacja i to z emaja kase,
jak plytko, a pozniej inne dziewczyny ponosze tego konsekwencje bo przeciez"wszystkie polki sa latwe"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 169 dni temu Posty: 291
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-16, 09:23
kochana i znów ujawnia sie Twoje dziecine podejscie do życia no ale Ty wkoncu jesteś jeszcze dzieckiem więc co tu sie dziwić;)każda małolata chce miec cos czym mogła by inponować koleżankom ....
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 424 dni temu Posty: 5800 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-16, 14:15
krowka17 napisał/a:
bardzo chcialabym zeby moim mezem byl murzyn albo portugalczyk.
oj ...nie wiem smiac sie czy plakac?ja rozumiem ze majac 16 lat czlowiek nie jest jeszcze w pelni dojrzaly itp itd ale ja w tym wieku chyba madrzejsza bylam
krowka17, chyba zapomnialas dodac, zeby jeszcze przystojny byl
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 177 dni temu Posty: 164 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-21, 16:28
ja poznalam faceta który szalony, spontaniczny, przystojny, a z drugiej strony godny zaufania, dajacy poczucie bezpieczenstwa, jest anglikiem i jest na prawde cudowny!
A ja sie juz wyzalilam dziewczynom na forum "problemy w zwiazkach", ale moze tutaj tez napisze tym co nie czytali...Spotykalam sie z Kenijczykiem, na poczatku jak w bajce.. delikatny, czuly, uprzejmy... do czasu... okazalo sie ze bylam chwila zapomnienia dla niego..
Ogolnie wiekszosc obcokrajowcow uwaza Polki za latwy lup... przykre ale prawdziwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum