Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Związki na odległość
Autor Wiadomość
maartekkk 
?... !!

Informacje:
Dołączyła 131 dni temu

Profil:
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-10, 13:40   

No ja sie tylko zgodze, bo co innego pozostaje:P juz trwamy w tym od 1roku i jakos 3 miesiecy, bywa ciezko, zwlaszcza, jak sie dlugo nie widzimy, alew jak juz sie spotkamy to jest to jak jakies najcudowniejsze wydarzenie, wyjatkowe, och :oops: :-D

Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.

REKLAMA

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 93 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Włosy: blond
Stan: singielka

Wysłany: 2008-11-13, 14:11   

Nigdy wiecej. Nie nadaje sie na taki zwiazek.
Chce miec faceta, który moze uczestniczyc w waznym dniu, jest przy mnie kiedy go potrzebuje, kiedy mam zly dzien, kiedy chce sie do niego przytulic . chce miec go na co dzien.
Same rozmowy przez telefon/na skype czy gg mi nie wystarczają , widzenie sie raz na x czasu to nie dla mnie.

nie(d)oceniona 
niegrzeczna

Informacje:
Dołączyła 148 dni temu

Profil:
Stan: all alone ;)

Wysłany: 2008-11-14, 17:42   

Asiulek napisał/a:
Chce miec faceta, który moze uczestniczyc w waznym dniu, jest przy mnie kiedy go potrzebuje, kiedy mam zly dzien, kiedy chce sie do niego przytulic . chce miec go na co dzien.
yhm... to jest idealne rozwiązanie. ale nie zawsze tak się da. co z kierowcami wszelkiej maści i rodzaju, albo z kobietami pracującymi tak jak ja - też większość czasu w trasie? nie zawsze można znaleźć pracę, która pozwoli na taki układ jak opisujesz... nie każda praca każdemu odpowiada. i wtedy pozostaje związek na odległość, przynajmniej przez jakiś czas. wydaje mi sięze takie związki jeżeli są oparte na prawdziwej miłósci potrafą przetrwać więcej i dłużej. jest mniejsze ryzyko że wkradnie się rutyna, pojawia siętesknota i oczekiwanie na połówkę ...

z drugiej strony każda osoba potrzebuje bliskośći - no i pytanie jak ją zapewnić? ja nie potrafię na to odpowiedzieć ... może którejś z was się uda???

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 57 dni temu

Profil:
Imię: kaskuskaa
Stan: narzeczona

Wysłany: 2008-11-14, 19:00   

Zwiazki na odleglosc sa trudne. Sama to przezylam na wlasnej skorze, my zylismy tak 1,5 roku i nasz zwiazek przetrwal choc napewno sie zmienil. Przyzwyczajeni do swoich planow dnia i zwyczajow ciezko bylo nam sie obudzic ze juz nie jestesmy osobno. Aczkolwiek gdybym mogla cofnac czas nigdy w zyciu nie puscialbym go bo akurat na naszym przypadku Londyn diametralnie zmienia ludzi.

Shanel 

Informacje:
Dołączyła 58 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-11-14, 20:06   

nie wiem ja jakoś uważam ze związek na odległość prędzej czy póxniej sie rozpadnie a jesli się to stanie ci ludzie sie zmienią nie dopoznania.

Kobieta potrzebuje czułości, przytulenia, po prostu żeby jej facet był przy niej,

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 280 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.

Wysłany: 2008-11-14, 20:15   

Shanel napisał/a:
Kobieta potrzebuje czułości, przytulenia, po prostu żeby jej facet był przy niej,
czasem kobieta ma tego wiecej od faceta z którym spotyka się rzadko, niż od takiego, z którym żyje na codzień... ;-)

Roxi 
grypowa...

Informacje:
Dołączyła 114 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
chora

Wysłany: 2008-11-15, 10:48   

Kahela, no włąśnie na otrzymywanie czułości nie ma re :-) guły

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 93 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Stan: singielka

Wysłany: 2008-11-15, 17:54   

Cytat:
yhm... to jest idealne rozwiązanie. ale nie zawsze tak się da. co z kierowcami wszelkiej maści i rodzaju, albo z kobietami pracującymi tak jak ja - też większość czasu w trasie? nie zawsze można znaleźć pracę, która pozwoli na taki układ jak opisujesz... nie każda praca każdemu odpowiada. i wtedy pozostaje związek na odległość, przynajmniej przez jakiś czas. wydaje mi sięze takie związki jeżeli są oparte na prawdziwej miłósci potrafą przetrwać więcej i dłużej. jest mniejsze ryzyko że wkradnie się rutyna, pojawia siętesknota i oczekiwanie na połówkę ...

z drugiej strony każda osoba potrzebuje bliskośći - no i pytanie jak ją zapewnić? ja nie potrafię na to odpowiedzieć ... może którejś z was się uda???

Wiem, ze czasem nie ma wyjscia. Ja jednak po 2 takich zwiazkach wiem iż sie nie nadaje .
Wiem jakie sa plusy i jakie minusy bycia razem na odległosc, wiecej jest niestety minusów , wiec innym zycze szczescia , ja wole miec kogos z mojego miasta ;)

Torii1988 
nieosiągalna

Informacje:
Dołączyła 56 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-18, 10:51   

Kahela napisał/a:
Shanel napisał/a:
czasem kobieta ma tego wiecej od faceta z którym spotyka się rzadko, niż od takiego, z którym żyje na codzień... ;-)

Zgadzam się z tym całkowicie. Spotykałam się z facetem który mieszkał ode mnie 300 km (4 godz jazdy w jedna stronę!) było ciężko ale codzienne smsy rozmowy przez tel i na gg dawały dużo. A co się działo jak w końcu przyjechał :) tego nie da sie opisać :)

kayen 
men connoisseur

Informacje:
Dołączyła 495 dni temu

Profil:
Partner: mam Cię na oku

Wysłany: 2008-11-22, 16:27   

Torii1988 napisał/a:
czasem kobieta ma tego wiecej od faceta z którym spotyka się rzadko, niż od takiego, z którym żyje na codzień

Dokładnie. Kiedy K studiował w Niemczech jakoś intensywniej spędzaliśmy wspólnie czas, a teraz widząc się codziennie głównie siedzimy razem przed tv :-?

songofthemoon 
irremovable

Informacje:
Dołączyła 113 dni temu

Profil:
Włosy: brazowe
Partner: Ł....
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2008-11-22, 19:19   

wiazac sie z Ł byla bardzo trudna sytuacja ja mialam jechac na stypendium a oprocz tego mieszkamy w dwoh roznych miastach.postanowilam zostac bo zawsze to blizej byc w Polsce niz za granica. a co do milosci na odleglosc nigdy nie wiadomo co nam los zgotowal gdzie nas milosc zastanie, dlatego nie zamykam sie na rozne znajomosci

ptyś:)

nie(d)oceniona 
niegrzeczna

Informacje:
Dołączyła 148 dni temu

Profil:
Stan: all alone ;)

Wysłany: 2008-11-22, 19:27   

songofthemoon napisał/a:
ja mialam jechac na stypendium a oprocz tego mieszkamy w dwoh roznych miastach.
heh ...
songofthemoon napisał/a:
.postanowilam zostac bo zawsze to blizej byc w Polsce niz za granica
zrezygnowałaś z możliwości wyjazdu dla faceta ??? zawsze sie zastanawiem czy on zrobiłby to samo ... miałam taki problem ... aż do października, kiedy ostatecznie zdecydowałam że nie poświęcę marzenia dla M. i kończę znajomość. po pierwsze chyba czułam że nic z tego by nie wyszło, po drugie troche sie bałam ... w moim przypadku odległość dobrze ponad 2500 km :roll: więc właściwie pół roku bez widzenia się - to sie nie mogło udać <bezradny> właściwie dużą rolę w mojej decyzji mieli chłopaki, którzy mi uświadomili, że w razie mojego wyjazdu M nie będzie czekał <bezradny> no i w sumie sama też nie byłam pewna czy za to pół roku nic z mojej strony sie nie zmieni ...

no i chyba pomimo tego co pisałam wcześniej na ten temat ... ja sie też nie nadaje do takiego związku :roll:

Mirabelka__22 
Padnięta

Informacje:
Dołączyła 260 dni temu

Profil:
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2008-11-22, 19:29   

nie(d)oceniona, P przeprowadzil sie ze mna jak zaczelam studia do miasta ktorego w ogole nie znalismy..

Torii1988 
nieosiągalna

Informacje:
Dołączyła 56 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-28, 15:38   

Mirabelka__22 napisał/a:
nie(d)oceniona, P przeprowadzil sie ze mna jak zaczelam studia do miasta ktorego w ogole nie znalismy..

to chyba jest niezły dowód miłości :-)
i nie musisz się martwić jak by to było w związku na odległość :-D

star_princess 
Wredna Realistka

Informacje:
Dołączyła 45 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: Pofarbowaniec
Stan: Szczęśliwie zaręczona
Partner: B.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-29, 16:25   

Ja z moim B. mieszkamy równiutkie 40 km od siebie.
Niby trójmiasto wielkie nie jest i dobra komunikacja, ale z Gdy do gda człowiek się nie teleportuje.
1,5 godz. podróży męczy, a samochodem nie zawsze sie opłaca jeździć.
Uważam, ze da się być ze sobą na odległość :) jeśli ma się do siebie zaufanie

Odpowiedz do tematu