Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 131 dni temu Posty: 651 Skąd: Tu! =)
Profil: Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-10, 13:40
No ja sie tylko zgodze, bo co innego pozostaje:P juz trwamy w tym od 1roku i jakos 3 miesiecy, bywa ciezko, zwlaszcza, jak sie dlugo nie widzimy, alew jak juz sie spotkamy to jest to jak jakies najcudowniejsze wydarzenie, wyjatkowe, och
Same rozmowy przez telefon/na skype czy gg mi nie wystarczają , widzenie sie raz na x czasu to nie dla mnie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 148 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-11-14, 17:42
Asiulek napisał/a:
Chce miec faceta, który moze uczestniczyc w waznym dniu, jest przy mnie kiedy go potrzebuje, kiedy mam zly dzien, kiedy chce sie do niego przytulic . chce miec go na co dzien.
yhm... to jest idealne rozwiązanie. ale nie zawsze tak się da. co z kierowcami wszelkiej maści i rodzaju, albo z kobietami pracującymi tak jak ja - też większość czasu w trasie? nie zawsze można znaleźć pracę, która pozwoli na taki układ jak opisujesz... nie każda praca każdemu odpowiada. i wtedy pozostaje związek na odległość, przynajmniej przez jakiś czas. wydaje mi sięze takie związki jeżeli są oparte na prawdziwej miłósci potrafą przetrwać więcej i dłużej. jest mniejsze ryzyko że wkradnie się rutyna, pojawia siętesknota i oczekiwanie na połówkę ...
z drugiej strony każda osoba potrzebuje bliskośći - no i pytanie jak ją zapewnić? ja nie potrafię na to odpowiedzieć ... może którejś z was się uda???
Zwiazki na odleglosc sa trudne. Sama to przezylam na wlasnej skorze, my zylismy tak 1,5 roku i nasz zwiazek przetrwal choc napewno sie zmienil. Przyzwyczajeni do swoich planow dnia i zwyczajow ciezko bylo nam sie obudzic ze juz nie jestesmy osobno. Aczkolwiek gdybym mogla cofnac czas nigdy w zyciu nie puscialbym go bo akurat na naszym przypadku Londyn diametralnie zmienia ludzi.
yhm... to jest idealne rozwiązanie. ale nie zawsze tak się da. co z kierowcami wszelkiej maści i rodzaju, albo z kobietami pracującymi tak jak ja - też większość czasu w trasie? nie zawsze można znaleźć pracę, która pozwoli na taki układ jak opisujesz... nie każda praca każdemu odpowiada. i wtedy pozostaje związek na odległość, przynajmniej przez jakiś czas. wydaje mi sięze takie związki jeżeli są oparte na prawdziwej miłósci potrafą przetrwać więcej i dłużej. jest mniejsze ryzyko że wkradnie się rutyna, pojawia siętesknota i oczekiwanie na połówkę ...
z drugiej strony każda osoba potrzebuje bliskośći - no i pytanie jak ją zapewnić? ja nie potrafię na to odpowiedzieć ... może którejś z was się uda???
Wiem, ze czasem nie ma wyjscia. Ja jednak po 2 takich zwiazkach wiem iż sie nie nadaje .
Wiem jakie sa plusy i jakie minusy bycia razem na odległosc, wiecej jest niestety minusów , wiec innym zycze szczescia , ja wole miec kogos z mojego miasta
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 56 dni temu Posty: 451 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 10:51
Kahela napisał/a:
Shanel napisał/a:
Kobieta potrzebuje czułości, przytulenia, po prostu żeby jej facet był przy niej,
czasem kobieta ma tego wiecej od faceta z którym spotyka się rzadko, niż od takiego, z którym żyje na codzień...
Zgadzam się z tym całkowicie. Spotykałam się z facetem który mieszkał ode mnie 300 km (4 godz jazdy w jedna stronę!) było ciężko ale codzienne smsy rozmowy przez tel i na gg dawały dużo. A co się działo jak w końcu przyjechał tego nie da sie opisać
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 113 dni temu Posty: 53
Profil: Włosy: brazowe
Partner: Ł....
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-22, 19:19
wiazac sie z Ł byla bardzo trudna sytuacja ja mialam jechac na stypendium a oprocz tego mieszkamy w dwoh roznych miastach.postanowilam zostac bo zawsze to blizej byc w Polsce niz za granica. a co do milosci na odleglosc nigdy nie wiadomo co nam los zgotowal gdzie nas milosc zastanie, dlatego nie zamykam sie na rozne znajomosci
_________________ wszytsko jest fikcja ja rowniez
18maj 2008:)
1 lipiec 2008:*
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 148 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-11-22, 19:27
songofthemoon napisał/a:
ja mialam jechac na stypendium a oprocz tego mieszkamy w dwoh roznych miastach.
heh ...
songofthemoon napisał/a:
.postanowilam zostac bo zawsze to blizej byc w Polsce niz za granica
zrezygnowałaś z możliwości wyjazdu dla faceta zawsze sie zastanawiem czy on zrobiłby to samo ... miałam taki problem ... aż do października, kiedy ostatecznie zdecydowałam że nie poświęcę marzenia dla M. i kończę znajomość. po pierwsze chyba czułam że nic z tego by nie wyszło, po drugie troche sie bałam ... w moim przypadku odległość dobrze ponad 2500 km więc właściwie pół roku bez widzenia się - to sie nie mogło udać właściwie dużą rolę w mojej decyzji mieli chłopaki, którzy mi uświadomili, że w razie mojego wyjazdu M nie będzie czekał no i w sumie sama też nie byłam pewna czy za to pół roku nic z mojej strony sie nie zmieni ...
no i chyba pomimo tego co pisałam wcześniej na ten temat ... ja sie też nie nadaje do takiego związku
Ja z moim B. mieszkamy równiutkie 40 km od siebie.
Niby trójmiasto wielkie nie jest i dobra komunikacja, ale z Gdy do gda człowiek się nie teleportuje.
1,5 godz. podróży męczy, a samochodem nie zawsze sie opłaca jeździć.
Uważam, ze da się być ze sobą na odległość jeśli ma się do siebie zaufanie
_________________ * ☆ * * * ☆ * * ☆
'Życie po to jest żeby z niego korzystać...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum