Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 14:55
ja tez nie robiłam takich cudeniek my tylko haftowaliśmy ale strasznie mi sie to podoba normalnie fajowe a taki stelarz to mozna gdzies kupic czy trza samemu stworzyc ? ( pewnie jakies deseczki i gwozdziki do tego )
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 242 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-04-01, 19:42
mi z tego co pamiętam stelaż tata robił z deseczek i gwoździków właśnie no i jeszcze sie wkładało deseczkę taką cienką co drugą nitkę i jakoś ją przekręcało przy tkaniu
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-01, 22:26
paulcia napisał/a:
Pachulka napisał/a:
mi z tego co pamiętam stelaż tata robił z deseczek i gwoździków
mi tez tato robił to były czasy...
ja do tej pory mam ten stelaż xD i moją pierwszą zrobioną tak serwetkę nawet pamietam ze dostalam 6
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 02:25
Pachulka napisał/a:
mi z tego co pamiętam stelaż tata robił z deseczek i gwoździków właśnie no i jeszcze sie wkładało deseczkę taką cienką co drugą nitkę i jakoś ją przekręcało przy tkaniu
teraz mowisz KROSNACH!Taaakie cos mialam!
Albo o takim czyms
To co ja pokazamal to Madae mozna stworzyc samemu dlatego wkleilam zdjecie sprzetu dla wzoru i masz racje deseczki zbic kwadrat i powbijac rowno gwozdziki w rownych odstepach i lecimy trzebarobic taka przeplatanke zeby wyszel kwadracic poznie z takich kwadracikow widzialam zrobiony koc noooormalnie kocyk wszystkei kwadraciki pozszywane do kupy ladnie wykonczone wiecia jak to swietnie wygladalo musze gdzies poszukac gotowe wykonczone cudenka z takich malych kwadracikow szoooook
[ Dodano: 2008-04-02, 02:27 ]
jeszcze raz sprzet
zauwazcie ze te gwozdziki sa wpijane po 3 przerwa i znowu 3
[ Dodano: 2008-04-02, 02:30 ]
[ Dodano: 2008-04-02, 02:36 ]
krok po kroku jak to sie robi
[ Dodano: 2008-04-02, 02:39 ]
a tu kilka pomyslow co dalej
[ Dodano: 2008-04-02, 02:40 ]
no jeszcze musze poszperac w sieci ale fajna zabawa tyyyko no wlasnie zeby jeszcze miec na to czas
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-04-02, 10:55
Takie ,,krosno" super sprawa tez w podstawowce robilismy, tylko na troche innym ( wykonywalismy je sami) Swietne sa poduszki wykonane w ten sposob i ta ostatnia torba aa i jeszcze pudeleczko na chusteczki
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 15:11
suuuuper ja teraz czasu mam az za duzo beztalecie jestem ale moze mi sie uda cos takiego wykombinowac musze przekopac piwnice w poszukiwaniu deseczek hyhyhy gwozdziki takie małe maam
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 04:23
Madae, ja sie wzielam za szydelko wlasnie szukamjajis chwytow czy cus takiego zeby cos wykabinowac to cudko jest latwiejsze w robieniu ale sprzet skomplikowany
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-04-06, 13:37
Ninka a podała byś mi nazwe tego czegoś?? Czy zdjecia pochodza ze stron USA czy jakichs innych... bo chciala bym sobie caly zestaw kupic i moze tu znajde, bo wiem gdzie sa takie sklepiki ,,hobbystyczne" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum