Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 266 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-12, 18:31
Ja ostatnio kupiłam nowość - szampon i odżywkę firmy Ziaja. "zaprogramowany kolor waniliowy" do włosów blond ( sa tez inne do róznych kolorów) bardzo pozytywnie sie zapowiadało bo fajnt zapach- waniliowo - migdałowy a i cena rewelacyjna bo szampon 2zł a odżywka 2,5 ( na stoisku Ziaji na jarmarku w Gdańsku) no ale niestety sie rozczarowałam gdyż zapach słaby, a gdybym nie uzywała dodatkowo jedwabiu na włosy po umyciu to by było straszne siano... nie polecam
oprocz tego mam tonik z seri nu no, nie jest zły ale bez rewelacji, bardzo przystepna cena- 4,5 ,
lubie tez płyny do gigieny intymnej o zapachu brzoskwini i melona
ja znalazłam pewne stoisko w drogerii w jednym z centrum handlowych w krakowie gdzie z ziaji jest dosłownie wszystko zastanawiam się nad kupnem tego zestawu kokosowego co tak zachwalacie...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
tak czytałam czyałam co tu piszecie i stwierdziłam a co no i zaopatrzyłam sięw masło kakaowe, kremik do rąk oliwkowy, i to z białą herbatą też... poczym doszłam do wniosku, że pasuje mi zapach masła... więc dokupiłam resztę serii a ze po drodze na stoisku znalazłam peeling enzymatyczny to też wylądował w koszyku... na koniec zawędrowałam w stronę kremów do depilacji (nie było o nich mowy... całkiem porządne jak za taką cenę )i po depilacji (ładnie pachnie jak działa jeszcze sprawdzam)
krótko podsumowując: dla kmojego portfela lepiej będzie jak opuszczę to forum, problem w tym że zdążyłam sięjuż uzależnić... no i masz babo placek
ale ziaja super mleczko i płyn do hig od dawna używam
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
witam przyznam szczerze ze tylko uzywałam krem do rak i krem do twarzy nagietkowy półtusty jest dla mnie super polecam wam do rak tez jednak wole dove granatowy balsam z granulkami i krem na noc do rak
ciesz się że przy kasie nie dostałaś zawału - to jest w Ziaji najpiękniejsze ja dzisiaj dokupiłam masło do ciała kakaowe - no coś cudownego! wahałam się czy nie kupić bursztynowego, bo lekko opala... ale to następnym razem
ritka, zeby doprowadzić mnie do zawału ceny ziaja powinna mieć mniej wiecej takie jak inne firmy kosm a tak można próbować kupować i wiele w portfelu nie ubywa
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
ritka, zeby doprowadzić mnie do zawału ceny ziaja powinna mieć mniej wiecej takie jak inne firmy kosm a tak można próbować kupować i wiele w portfelu nie ubywa
no więc właśnie o to mi się rozchodziło
a tego masła bursztynowego któraś z was próbowała?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 63 dni temu Posty: 835 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-17, 22:05
Niestety nie próbowałam. Rzadko korzystam z kosmetyków tej firmy. Miałam tylko chyba jakiś żel do mycia twarzy i kremik oliwkowy. Moja mama za to nie wyobraża sobie korzystania z innych kosmetyków.
a ja jestem bardzo zadowolona:) kazdy produkt tej firmy jest delikatny od farmaceutki slyszalam ze to sa kosmetyki ktore za raz po otwarciu nalezy uzywac bo maja stosunkowo krotki termin waznosci .oznacza to ze maja malo konserwantow w porownaniu do innych.ja mam peeling enzymatyczny i o wiele lepsze daje efekty niz kosmetyki vichy. takie ejst moje zdanie.dlugo uzywalam kosmetykow vichy i nagle one przestaly przynosic efekty.ani normaderm ani skin-set. poszlam pewnego dnia do natury i tak calkiem przez przypadek kupilam ten peeling. polecam:)
_________________ wszytsko jest fikcja ja rowniez
18maj 2008:)
1 lipiec 2008:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum