est balsam, maslo, balsam do ust, krem do rak, mleczko pod prysznic, maska do rak i stop
ja tez chce
A co do Ziaji to uzywam jeszcze ogorkowego toniku i mleczka do demikajazu... bardzo je lubie.... byl jeszcze krem, ale tez juz nigdzie go dostac nie moge
ja wczoraj kupiła aloesowe mleczko do demakijażu
dobre jest
bo niektóre mleczka takie jakieś były dziwne, ze mi strasznie oczy łzawiły po nic, a to jest super
ja mam na półce balsam masło kakaowe. zakochałam się w jego zapachu i przyznam, że jestem z niego zadowolona. niektóre balsamy działały jak super glue - wszystko się do mnie lepiło po ich zastosowaniu, a ten nie ma właściwości kleistych. i good
kiedys kiedys byl taki balsam kakaowy w bialym opakowaniu z brazowa "zakretka" o zapachu czekoladowym.. fajniutki byl... teraz juz go nie ma.... moze to maslo to to samo jest, tylko zmienili nazwe i pudelko
A ja lubię tę firmę! Ich kosmetyki są tanie, ale to nie znaczy, że gorsze od tych droższych... Od kilku miesięcy używam tego kremu bioaktywnego co cery tłustej i mieszanej i jestem bardzo zadowolona! Dla zainteresowanych: na merlinie kosztuje 10zl, także grosze!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 44 dni temu Posty: 95
Profil: Wzrost: 169cm
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-27, 15:24
Z ziaji lubię krem do rąk nazywa się bodajże 'Kozie mleko'(takie białe,stoi na nakrętce)
Poza tym używam mleczek do demakijażu tej firmy(wydajne,tanie i co najważniejsze nie podrażniają)
zestaw kokosowy bardzo ciężko kupić. najczęściej jest tak, ze rożne produkty są w rożnych drogeriach i trzeba trochę poszukać.:-)
ja przywiązałam się do kremu o zapachu masła kakaowego.
bardzo dobry jest tez oliwkowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum