Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 20:19
kupiłam krem z serii kozie mleko-REWELACJA miałam kiedyś równie dobry ale był duuuuużo droższy,a ten-coś koło 9 zł.polecam a od kremu pod oczy z tej serii to jestem uzależniona,nawet mojego Shiseido oddałam mamie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 200 dni temu Posty: 22 Skąd: Bielsko-Biała
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 12:50
ja z Ziaji od pewnego czasu zaczełam używać kremu z serii HerbikaPlant z białą herbatą i powiem, że rewelacja... jeden z niewielu kremów na które nie mam uczulenia... a efekt przy tym bardzo dobry...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 13:27
widziałam w jakiejś gazecie reklame nowej kokosowej serii ale w sklepach nie mam nic póki co,ma byc masło do ciała,balsam do ust i inne fajne rzeczy a i takie coś zobaczyłam na allegro.ciekawe czy działa "Innowacyjny preparat przeznaczony do każdego rodzaju
skóry.
Przyspiesza proces opalania się skóry, poprawia jej naturalny
koloryt, lekko natłuszcza i likwiduje poczucie szorstkości.
Polecany szczególnie przed opalaniem, także w solarium
Działanie
Przyspiesza proces opalania się skóry.
Doskonale poprawia naturalny koloryt.
Lekko natłuszcza i likwiduje uczucie szorstkości naskórka.
Zapobiega nadmiernej utracie wody."
322728916.jpg
Plik ściągnięto 152 raz(y) 16,02 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 23:22
Ja mam z Ziaji ten krem pod oczy z bławatkiem Był taniutki (4 zł z groszami) i naprawdę przynosi efekty! Cienie pod oczami mi się zdecydowanie rozjaśniły
Jak gdzieś dorwę, to kupię jeszcze tę nową kokosowy balsam do ust, bo podobno pomaga na pękające kąciki, a u mnie to dość częsty problem
Anusku, w Warszawie jest firmowy sklep z pełnym asortymentem Ziaji i oni sprzedają też wysyłkowo przez neta, więc jakbyś chciała namiar, to wyślę Ci na priv
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 160 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-03-17, 12:44
Nymphadora napisał/a:
Ja mam z Ziaji ten krem pod oczy z bławatkiem Był taniutki (4 zł z groszami) i naprawdę przynosi efekty! Cienie pod oczami mi się zdecydowanie rozjaśniły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum