Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1047 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-19, 14:46
Vichy wg. mnie jako obserwatorki Jest bezkonkurencja z resztą La Roche-Posay też Jeśli chodzi o Ziaję, to jakoś nie widzi mi się ta firma, chyba, że krem do rąk- kozie mleko chyba, nie pamiętam już dokładnie jak to się nazywało.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 113 dni temu Posty: 53
Profil: Włosy: brazowe
Partner: Ł....
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-19, 18:59
tak samo jak z lekami ..... np stosuje kilka lat ibuprom i ostatnio juz nie dziala...skora nie powinna przyzwyczajac sie do skladnikow bo nie reaguje na nie
_________________ wszytsko jest fikcja ja rowniez
18maj 2008:)
1 lipiec 2008:*
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 147 dni temu Posty: 324 Skąd: ???
Profil: Imię: Basia
Wzrost: 160
Włosy: blond
Partner: M.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 11:28
A ja używam głównie tylko kosmetyków z Ziaji bo sa dobre , tanie i nie uczulają mnie żadne produkty z tej firmy i nie musze przed zakupem czytac składników jak w przypadku innych firm. Więc szczerze polecam kosmetyki z Ziaji dla alergików
mi pasuje głównie ich cena. ale żebym się kierowała akurat marką przy wyborze kosmetyków to nie. lubię kremy vichy bo są dobre, tego używam do twarzy. ziaja natomiast kojarzy mi się bardziej z kosmetykami do ciała i takich właśnie "ziajowych" kosmetyków używam
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1047 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-25, 18:42
Ja w podstawówce często używałam kosmetyków Ziaji, później doszłam do wniosku, że te kosmetyki są dla mnie jednak zbyt tłuste, zwłaszcza krem oliwkowy. Myślałam na początku, że może nakładam zbyt dużą ilość, ale jednak poza kremem do rąk, te kosmetyki nie są przystosowane do mojej cery
Informacje: Dołączyła 164 dni temu Posty: 2617 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-29, 09:34
Słowo "tłuste" przewija się tu często i muszę przyznać rację. Szukałam niedrogiej odżywki do włosów właśnie z Ziaji, ale po umyciu i nałożeniu jej, wyglądały tak samo jak przed myciem Zdecydownie za tłuste są te produkty, jedynie podoba mi się czekoladowy czy kakaowy krem do rąk. Nic poza tym.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 148 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-09-30, 13:38
Elodi napisał/a:
za tłuste są te produkty,
duża częsc owszem, ale poszukałam i wynalazłam fajny krem herbika plant bionawilżający (biała herbata) ... mał jest kremów które mogę używać ... a ten na prawde mi przypadł do gustu .. no i jeszcze z serii masło kakaowe jakiś taki co to podobno lekkąformułę ma - też dość fajny
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 91 dni temu Posty: 57
Profil: Wzrost: 173
Włosy: jasne kręciołki
Stan: znowu panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-11, 20:20
ja kupuję ziaję za każdym razem jak znów się przejadę na jakimś super drogim reklamowanym kremie niestety uczulam się dokładnie na wszystko, a ziaja przynajmniej jest niedroga, mam masło kakaowe do ciała to duże , małe do twarzy i mały krem jogurtowy z witaminami,
niedługo znów coś drogiego kupię potem oddam mamie i kupie kolejną ziaję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum