Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 774 dni temu Posty: 373
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 17:31
Cytat:
amen
ja tak nie uważam
tzn ma wielki wpływ ale nie na wszystko.. litosci . . .
Ma wplyw.. potezny wplyw na politykow i w zwiazku z tym cala polityke panstwa. Politycy nie zrobia NIC, co by sie moglo nie spodobac kosciolowi. A skoro to politycy zarzadzaja tym krajem to niejako kosciol ma wplyw na wiekszosc rzeczy w tym chorym zniewiescialym moherowym katolickim kraju
I jakie amen ? Co to w ogole znaczy ? mow do mnie po polsku
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 559 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 17:34
strus napisał/a:
mow do mnie po polsku
idź pan w ch cholerę
rozumiesz?
hiehie
ja nie powiedziałam, że nie ma wplywu
ma duży wpływ oczywiście ale to państwo kościelne ty se pomyśl co ma taki watykan, ty sie ciesz tym co masz
i daj sobie ostrzeżenie za prowokowanie offtopa
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 394 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 17:34
strus napisał/a:
Ma wplyw..
Amen! bo tak jest.. najlepszym przykładem na to jest ojciec wszechmocny Rydzyk!!
[ Dodano: 2008-06-10, 18:37 ]
cerrata napisał/a:
tak mówią, że się boją? czy co... ?
nie muszą tego mówić.. bo to jest wiadome! jak jakiś lekarz odważy się to zrobić legalnie, to " kościół " zrobi swoje.. ile w telewizji głośno o tym trąbił kościół, aby nie było aborcji.. w tedy nawet Rydzyk obraził prezydentową..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 344 dni temu Posty: 1747
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-06-10, 22:00
W tej sprawie nie chodzi o gwałt.Dziewczyna zaszła w ciążę z chłopakiem niewiele od niej starszym i to matce zależało na usunięciu ciąży.Dziewczyna nie chciała dokonać aborcji http://www.tvn24.pl/12690,1553055,wiadomosc.html
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 470 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-11, 07:47
Ja jestem rozdarta w temacie aborcji. Jak wolny cżłowiek jak najbardziej jestem za, skoro żyjemy w wolnym kraju to powinno to być zalegalizowane.
Ale morale nie pozwoliłyby mi na to i jedna kobieta kiedyś niezły opzgaj ode mnie zgarnęła, bo nie rozumię kobiet które aborcje traktują jak metodę antykoncepcji i usuwają bo mają taki kaprys.
Co do tej dziewczynki to normalnie porażka, biedne dziecko a tu jeszcze wszyscy chcą jej życie utrudnić
Nie rozumię jak szpital może jej odmówić aborcji skoro ma pozwolenie sądu
To mi się w głowie nie mieści, ale macki kościoła i organizacji kościelnych sięgną wszędzie. I niestety dopóki Lewica nie wróci do rządów dopóty Polska będzie pod rządami pieprzonego za przeproszeniem kleru.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 470 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-11, 12:11
Tilia mówisz chyba o innej sprawie. Ja nawet dziś czytałam o tej 14latce w gazecie(kliknij link w pierwszym poście), że ona faktycznie została zgwałcona.
Po tym co wyczytałam to mam wrażenie, że właśnie szpitale odmawiają jej aborcji gdyż ten klecha z tej organizacji jeździ za nią jak smród po gaciach.
No ale w sumie to już sama nic nie wiem z tego wszystkiego
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 412 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-11, 12:57
powinna powalczyc.przecież w tym przypadku aborcja jest legalna.generalnie nie popieram,ale wątpie żeby ona pałała wielką miłością do dziecka poczętego w wyniku gwałtu.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum