Oki, cos tam kiedys Kociak miauczala ze chcecie zglaszanie postow
Od dzisiaj je macie.
Nad kazdym postem w prawym gornym rogu tego posta macie taka ikonke
Wiadomo do czego sluzy Po wyslaniu zgloszenia, wszyscy administratorzy (chociaz tylko Kociak z nas dostanie) oraz moderatorzy otrzymuja powiadomienie o zgloszonym poscie na maila.
Kiedy wejda na forum wyskoczy im okienko z informacja kto zglosil post i dlaczego (bedzie podany wpisany przez Was powod).
I teraz do modkow i adminka, wchodzicie w taki post i jezeli uznacie ze zostal nie slusznie zgloszony to w tym samym miejscu bedziecie miec ikonke ktora nie oznacza nic wiecej jak anulowanie zgloszenia tego postu. Jezeli nie anulujecie, badz nie usuniecie zgloszonego posta to bedzie non stop widnial jako zgloszony.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-23, 00:24
nie.... to moje 1 forum wiec trza mi bardziej łopatologicznie to przełozyc..... tak z polskiego na nasze... np po co i w jakim celu mamy zgłaszac posty plebiscyt jakis czy cóś czy do usuniecia czy jeszcze cóś insiejszego
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-09-23, 08:58
Jeja... czego nie rozumieć
Jesli któras z Nas zobaczy ze post łamie regulamin to klika "zgłos post" czy tam "raportuj post" wpisuje powod np" offtop, łamanie regulaminu, spam" i gotowe
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-09-23, 09:05
Ma sie rozmumiec
Tylko co w sytuacji gdy wszystkie dostaniemy takie zgloszenie a np. Kociak pierwsza zareaguje i zalezy co to bedzie to zdecyduje usuniecie badz zostawienie posta? Skad bedziemy wiedzialy ze juz cos jest zrobione z danym zgloszeniem?
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-09-23, 09:39
ale zgłaszanie postow to nie jest kara, własnie dlatego jest zgłasanie postow zeby było mniej ostrzezen.
a nagrody/pochwały dają sobie userzy a nie obsługa.pochwałe daje tylko osoba, która załozy jakis temat/ ma kłopot i jak stwierdzi , ze post jakiegos usera mu pomogł. wtedy klika na ikonke pomogł.ale czasami wiecej postow pomaga, nie jeden. nie wiem czy to jest potrzebne.mnie ta opcja jest obojetna.
: )
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum