Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-09-23, 10:04
Jewel, zaraz ktos inny przyjdzie i bedzie pytałwiec nie bedzie trzeba kolejny raz tego samego pisac.
Poza tym nigdzie nie napisałaś, ze nie musze Ci tego tłumaczyć.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
A ja nie wiem po co to usuń zgłoszenie
Ja znam z doswiadczenia inny sposób, że ktoś zgłosi taki post i do modków na maila przychodzi stosowny mail Ale tak też może być
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
A ja nie wiem po co to usuń zgłoszenie
Ja znam z doswiadczenia inny sposób, że ktoś zgłosi taki post i do modków na maila przychodzi stosowny mail
Ale tak też może być
Przeciez tak wlasnie jest, czytajcie ze zrozumieniem
Cytat:
Po wyslaniu zgloszenia, wszyscy administratorzy (chociaz tylko Kociak z nas dostanie) oraz moderatorzy otrzymuja powiadomienie o zgloszonym poscie na maila.
Usun zgloszenie sluzy do tego ze jak moderator badz admin uzna ze zostal zgloszony bez powodu.
madzia napisał/a:
Tylko co w sytuacji gdy wszystkie dostaniemy takie zgloszenie a np. Kociak pierwsza zareaguje i zalezy co to bedzie to zdecyduje usuniecie badz zostawienie posta? Skad bedziemy wiedzialy ze juz cos jest zrobione z danym zgloszeniem?
Otoz wlasnie tak, albo Ci pokaze ze takiego postu juz nie ma, albo jezeli ktos wczesniej anuluje zgloszenie to przy tym poscie bedzie dalej guzik zglos ten post, zamiast anuluj zgloszenie
Zglaszanie postow to zadna kara czy cos Poprostu pomaga moderatorom pilnowac porzadku, ktos z Was uznaje ze jakis post lub temat nie pasuje do tego dzialu, obraza kogos lub cos innego zglasza to obsludze wlasnie w taki sposob
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-23, 10:53
Chyba już sobie same wszystko wyjaśniłyście
Generalnie chodzi tutaj o ułatwienie pracy mojej i moderatorów. Nie zawsze każda z nas ma czas i możliwość czytać wszystkie Wasze posty. Dlatego w momencie jeśli Wy zauważycie, że jakiś post łamie regulamin, tworzy off topic czy też ubliża komuś to możecie zgłosić taki post i wtedy jest pewność, że my to sprawdzimy i zareagujemy
Co do opcji pomógł/pomogła to myślę, że na razie nie jest to potrzebne u nas na forum... To nie jest forum jakieś specjalistyczne, a my nie chcemy wprowadzać zbyt wielu "udziwnień" - staramy się aby forum było jak najbardziej dla wszystkich jasne i zrozumiałe i aby każdy mógł się w nim połapać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-23, 12:23
No fajnie, rzeczywiście opcja wydaje się być pomocną dla moderatorów tudzież adminów . Żeby tylko nie było tak, że każdy teraz na każdego będzie donosił, moderatorzy/admini będą mieli zapchane skrzynki i wcale to im w niczym nie pomorze
ta opcja tyczy sie tylko nas, moderatorek i Kociaka oczywiscie
eehh no fakt, ja jeszcze dzisiaj śpię.
Ale ta opcja się napewno przyda, gdyż forum się rozrasta i nie każda moderatorka czy administratorzy każdy wątek zdąrzą przeglądnąć Zwłaszcza, że coraz więcej piszemy.
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-09-27, 18:47
no oko, rozumiem. chcecie pilnować i jest fajnie. ale tera to j już nie wiem czy mam coś pisać, czy nie ,b o któraś stwierdzi, że złamałam regulamin, i będziemy na siebie "donosić"... aż się boję pisać..
ale z drugiej strony rozumiem jak najbardziej, że chcecie porządku!
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 19:16
oj tu nie chodzi o donoszenie ani o rozdawanie ostrzezen na prawo i lewo tylko o lekka sugestie i ew przeniesienie, poprawienie lub usuniecie postu
hahaha Ja dzis doniosłam i wszyscy sa zadowoleni nikomu sie krzywda nie stała niescisłość/błąd został naprawiony i to jak szybko brawa dla adminów i modków naszych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum