Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-07, 10:21 Żelazko
Chciałabym kupić żelazko, ale jak zobaczyłam w sklepie jaki jest wybór to wymiękłam. Tak różnorodne ceny, że nie wiem które wybrać.
Chodzi oczywiście o żelazko z nawilżaczem, bo denerwuje mnie jak nie mogę sobie buchnąć parą, która zresztą bardzo ułatwia prasowanie.
Powiedzcie dziewczyny jakich firm macie i czy dobrze Wam służą? Moja mama ma Brauna i już parę latek ma i działa. Ale nie widziałam podobnego.
Wiem, że w tych tanich szybko psuje się(przecieka) ten pojemnik, do którego wlewa się wodę do pary, więc wole dołożyć grosza, ale żeby dłużej działało.
Czekam na sugestię.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Wysłany: 2008-03-07, 10:32
A jaki dokładnie jest to model?
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
He smile and said:
Ja mam żelazko zelmer 28z011. Mam je już ponad rok i jestem zadowolona. Kupiłam za prawie 200zł a teraz na allegro za 120 można kupić.Ma sporo funkcji min. strażaka (automatycznie się samo wyłącza jak jest nie używane przez 5 min a włączone do gniazdka) i anty kapanie.
Wysłany: 2008-03-07, 21:02
Dzięki dziewczyny, jutro wylookam w sklepach.
[ Dodano: 2008-03-16, 20:23 ]
No trochę się nałaziłam za żelazkiem. Wybór padł na Zelmera 28z010 wygląda bardzo podobnie do tego Roszpunki, tyle że z zamkniętą rączką. Wszędze były po ok. 160zł, a my trafiliśmy na promocje i kupiliśmy za 109zł. Dziś je już wypróbowałam, jest ekstra. Działa nawet ta funkcja "strażaka".
Jedna Pani chciała mi kit wciskać, że to żelazko nie ma stopy ceramicznej, chociaż na niej było napisane że ma.
Ech i jak tu nie mówić, że Panie na obsłudze się nie znają, żeby nikogo nie obrazić, że są głupie
He smile and said:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum