Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 257 dni temu Posty: 366 Skąd: z nibylandi...
Profil: Stan: Zaświergolona ;)
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2008-02-29, 21:48
Wróce do filmu :]
Obejrzałam w koncu ... uff
Do czesci I - i tak nie jestem wierzącą osobą, wiec treaz tak jakby dowiedzialam sie 'skad sie to wszystko wzięło ' wiec moglabym uznac to za prawde :] Chociaż szczerze ? W tym temacie ogarnia mnie totaly TUMIWISIZM :]
CZesc II i III ... jestem w szoku ;o Jeżeli jest an swiecie cos na znak tego, bądź wlasnie o to we wszystkim chodzi ... to... zaczynam sie bać :[ Ech...
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Ja siedzę w tych rzeczach dość długo i powiem tak: Polska jest ciemna i dobrze że dają takie filmy. Wychodzą na jaw kłamstwa szczególnie te kościoła. Ja nie jestem Katoliczką ani nie przynależe do żadnej religii(nie jestem tez ateistką). Dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych
Drugim filmem który chciałabym polecić to What The Bleep We Know czyli potęga umysłu
Prawo przyciągania: podobne przyciaga podobne.
Ja takze oba te filmy dostalam w prezencie od mojego Koteczka:)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 899 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-03-15, 19:19
Dla mnie to niekoniecznie wszystko jest prawda, lecz kolejnym spojrzeniem na te kilka tematow. Teorie spiskowe malo do mnie przemawiaja, a moze po porstu wychodze z zalozenia, ze telewizja malo kiedy jets obiektywna, a co sie z tym wiaze film.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum