Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 434 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 10:28
Madzia81 napisał/a:
Agulllka, klaudia20, a ja jestem bardzo mocno zdziwiona czytając Wasze posty.
klaudia20, u Ciebie postawiłabym sprawę jasno i krótko: jesteście małżeństwem, w drodze dzieci, powiedz mu, że nie życzysz sobie tego typu żartów, zabaw czy jak on to tam traktuje. w ogóle nie rozumiem tego Twojego męża - dorosły facet, a bawi się w takie gry
ja mu już sprawe jasno postawiłam i dlatego do niej zadzwonił
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 570 dni temu Posty: 5501 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-10-18, 10:32
klaudia20, ale pisalas juz raz ze kiedys tez sobie "esowal" czy jak tam to bylo...i teraz znow sie powtarza a ty nic nie zdziwie sie jak za jakies czas znow to samo napiszesz ze znow zobaczylas w jego tel. smsy...
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-18, 10:48
Ech, a dlaczego nie sprobowac zaufac? On przyznal sie do bledu i to tak jak pownien, uczy sie ze mna rozmawiaac o tym co boli i przeszkadza, uczy sie kompromisu tak samo jak ja. Poznaje mnie i moje zasady, wczesniej nie ustalilismy ze nie idpowiada nam cos takego, aleon terza to wie. Kazdego dnia przed tym jak i po jest kochany, dzwoni, pisze, dba o mnie i w ogole, dlatego nie uwazam zeby wybaczenie i druga szansa byly czyms zlym. A sex.. Dlaczego nie? Teraz przynajmniej zobaczyl co ma przy sobie i nie musi sie zastanawiac czy szkac czegos innego. Kurcze.. Nie wiem, moze naprawde jestem za mlda na takie gadki, ale po prostu wierze w ludzi, nawet jak to tylko mezczyzni. Ja tak samo potrafie ranic przrz bledy, niedopowiedzenia tego trzeba sie nauczyc. Nie wiem jak mam jeszcze wytlumaczyc moja decyzje.. Moze toco zrobil bylo obzydliwe, nawet napewno, ale on juz zrozumial...Teraz kwestie tego co z ta wiedza zrobi.
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 11:18
nie powiedział tego w ten sposób.
po prostu w trakcie rozmowy mi obiecał, ze już naprawde nie będzie, a potem powiedział, że moge go sprawdzać żeby mu uwierzyć
wczesniej nie ustalilismy ze nie idpowiada nam cos takego,
to takie rzeczy trzeba ustalać? jakoś nie przyszło mi do głowy, aby w ten sposób porozmawiać z M.: słuchaj, umawiamy się, że nie uprawiamy cyber seksu z innymi osobami no ale najwidoczniej w niektórych związkach trzeba to ustalić
nic to. rób co chcesz. obyś się więcej na nim nie zawiodła.
No wlasnie mam podobny problem. Wszytsko przez te smsy. Moj maz mial znajoma z ktora pisywal sobie smsy czasem nawet raz na pol roku czasem nawet rok sie nie oddzywali, wlasciwie to malo sie znaja. Ale 4 miesiace temu pod wplywem alkoholu napisal jej ze ja kocha. Ja do niej zadzwonilam i wyniko ze ona ma narzeczonego a z moim mezem nic ja nie laczy. Potem obiecal mi ze juz nigdy jej nie napisze i wyslala jej smsa z przeprosinami za te smsy. Minely 3 miesiace a znowu zaczeli smsowac. Zrobilam mu o to awanture, a on sie oburzyl ze to zwylkla znajoma i nie mam sie o co martwic. I przepraszal ze do niej pisal. Oklamal mnie a prawdy dowiedzialam sie od tej dziewczyny, ze czasem sobie smsuja ale to tylko zwykle smsy nic wiecej. Wiec powiedzial poraz kolejny ze nie bedzie do niej pisac. Po czy wczoraj znalazlam w naszym programie do smsow potwierdzenie ze wyslala jej w ostatnim tygodniu 7 smsow. Tym razem ona milczy i sie nie oddzywa. A on znowu sie wkurza ze to dla niego nikt.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 417 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-18, 11:57
Niestety.. Zrozum tutakiego faceta.. Mi ta dziewczna pisze z ejuz noiei bedzie z nim rozmawiala. Masz jaks pomysl dlaczego on to robi? moze mu czegos brakuje?Ja nie jestem zbyt madra i doswiadczona w tych sprawach, ale chce wierzyc, ze to co zrobil nie bedzie juz mialo miejsca..
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 11:57
Pasjonatka napisał/a:
No wlasnie mam podobny problem. Wszytsko przez te smsy. Moj maz mial znajoma z ktora pisywal sobie smsy czasem nawet raz na pol roku czasem nawet rok sie nie oddzywali, wlasciwie to malo sie znaja. Ale 4 miesiace temu pod wplywem alkoholu napisal jej ze ja kocha. Ja do niej zadzwonilam i wyniko ze ona ma narzeczonego a z moim mezem nic ja nie laczy. Potem obiecal mi ze juz nigdy jej nie napisze i wyslala jej smsa z przeprosinami za te smsy. Minely 3 miesiace a znowu zaczeli smsowac. Zrobilam mu o to awanture, a on sie oburzyl ze to zwylkla znajoma i nie mam sie o co martwic. I przepraszal ze do niej pisal. Oklamal mnie a prawdy dowiedzialam sie od tej dziewczyny, ze czasem sobie smsuja ale to tylko zwykle smsy nic wiecej. Wiec powiedzial poraz kolejny ze nie bedzie do niej pisac. Po czy wczoraj znalazlam w naszym programie do smsow potwierdzenie ze wyslala jej w ostatnim tygodniu 7 smsow. Tym razem ona milczy i sie nie oddzywa. A on znowu sie wkurza ze to dla niego nikt.
więc tak jak ja musisz postawic sprawe jasno.niech skończy i powiedz, że nie chcesz, żeby pisał z innymi kobietami za Twoimi plecami i że sobie tego nie życzysz...
a skoro ona już nie odpisuje, to widocznie też ma go już dosyć...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 503 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-18, 12:09
ehhhh tak sobie czytam I taka mysl mi sie nasuwa Po kiego grzyba takie smsy pisac do osób, których się nie zna , po co tak ściemniać, czego brakuje osobom, które tak robią Jakies to dziwne dla mnie. Ja osobiście np. nigdy nie odpisuje ani nie odpuszczam sygnałów osobom, których numerów nie znam Przepraszam za OT ale musiałam sie wygadać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum