Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 455 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-18, 09:17
uhm, a ja do tej kobiety pisalam, bez awantur , wyrzuto, napisal ze chce ja zrozumiec, tak samo jak mojego chlopaka.. to czasem jest dobre, ale wiem z doswiadczenia ze Twoj maz Klaudio moze sie oburzyc ze numer telefonu sbei wzielas bez pozwolenia, ale moze tylko chwilowo
Jawel...tez mnie to zastanawia znająć facetów to mógł powiedzieć że to jakaś nawina 16 latka z którą robi sobie "jaja" ale po co takie cos skoro jest się już mężem a nie wolnym strzelcem który zawsze moze odejsc od swojej dziewczyny .
Klaudia...sprawdz co to za laska, są różne sposoby aby o tym się dowiedzieć Zadzwon powiedz ze jestes z radia i robisz badania no i chcialaś zadać jej kilka pytań mi. o wiek itp hehe
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 472 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:32
wiec wiem, ze to 16latka, bo mam jej nr i pisałam z nią esy tak, żeby on nie wiedział.
Ale późnym wieczorem mu powiedziałam, że wzięłam jego tel i spisalam nr.
Oczywiście wściekł się, że mu w telefonie grzebie, a ja mu na to "gdybym nie miała powodu to bym nie grzebała, a poza tym gdybyś nie miał nic do ukrycia to byś nie miał nic przeciwko".
Zamknął się na chwilę:)
Poszedł do kuchni i za 15 min wrócił do łóżka i przy mnie do niej zadzwonił i powiedział, że ma żonę i całą prawdę o sobie...
Nie wiedziałam, ze ona go aż tak zje......
Ale pojechała ostro i mam pewność, ze już do niego nie napisze:)
A Krzysiek to mi dziś śniadanie do łóżka przyniósł
[ Dodano: 2007-10-18, 10:35 ]
ona mi napisała, że ma super faceta, ale go jeszcze nie widziała i że się zakochała...
i że ma na imię Michał, 24 lata itp...
normalnie pękałam ze śmiechu jak to czytałam
Rezcywiscie musiał jej ładnie nagadać tak w ogóle to ciekawe ile by to jeszcze ciągnął gdyby nie wyszło na jaw że z nią pisze .boshhhhhhhhh jacy Ci faceci są podli czasem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 472 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 10:02
sylfiaaa napisał/a:
Rezcywiscie musiał jej ładnie nagadać tak w ogóle to ciekawe ile by to jeszcze ciągnął gdyby nie wyszło na jaw że z nią pisze .boshhhhhhhhh jacy Ci faceci są podli czasem
w sumie jest mi troche smutno, że do mnie nie ma czasu wysłać smsa jak jest w pracy, a do niej wysyłał
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 455 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-18, 10:06
tak faceci: podli bezmyslni, niedomyslni i w ogole.. nie potrafie tego zrozumiec, dlaczego tacy sa, chyba PO PROSTU i to zeczywiscie takie smutne.. ja zawsze zadrecam sie tego typu msýslami, cze nie mial czasu do mnie napisac? o do kogos innego tak?
Agulllka, klaudia20, a ja jestem bardzo mocno zdziwiona czytając Wasze posty.
bo to nie jest tak:
Agulllka napisał/a:
faceci: podli bezmyslni, niedomyslni i w ogole.. nie potrafie tego zrozumiec, dlaczego tacy sa, chyba PO PROSTU
u mnie tak nie ma. mąż nie pisze do żadnej innej smsów podszywając się pod kogoś innego, nie uprawia cyber seksu (no, chyba, że ze mną ), zawsze ma czas, żeby to do mnie właśnie napisać tego smsa.....i nie uważam, że to jest jakieś niespotykane, niecodzienne, tylko raczej normalne jak kogoś się kocha nie robi się takich numerów
klaudia20, u Ciebie postawiłabym sprawę jasno i krótko: jesteście małżeństwem, w drodze dzieci, powiedz mu, że nie życzysz sobie tego typu żartów, zabaw czy jak on to tam traktuje. w ogóle nie rozumiem tego Twojego męża - dorosły facet, a bawi się w takie gry
Agulllka, a na Twoim miejscu to niestety, ale pożegnałabym się z tym panem. zdradzał Cię i to jeszcze dlatego, że nie kochaliście się wcześniej. świnia po prostu i zdecydowałaś się na seks dlatego, żeby tego więcej nie robił?? żeby się zabezpieczyć w jakiś sposób? wybacz - ale wg mnie to było głupie. z jednej strony - opowiada bajki, że kocha, z drugiej - osiąga orgazm z inną przez internet....to chyba jeszcze bardziej obrzydliwe niż normalna tradycyjna zdrada w łóżku z "żywą" kobietą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum