Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 455 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 16:53
wczesniej, przed tym jeszcze nie kochalam sie z nim... postanowilam to zmienic.. i bylo cudownie..ponaddto pewien paradoks, rozmawiam z ta dziewczyna, wydaje sie byc naprawde rozsadna kobieta..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 455 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 17:25
Rany, nie wiem.. jakos mi sie lepiej zrobilo jak ona mi powiedziala to samo co on. jak ona rowniez zapewnila ze nie bedzoe do niego wiecej pisac. co w tym takiego zlego? chce wiedziec dlczego akurat z nia to zrobil, to musze troche poznac. nie wiem co was tak zaskoczylo, dlaczego byscie tego nie zrobily? ja uwazam ze musialam z nia tez pogadac. i musze dalje bo nie rozumiem jeszcze do konca. poza tym wole zeby laska do mnei piosala niz do niego, on ju wie zenie ma prawa do niej pisac..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 593 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-17, 18:15
madzia napisał/a:
Szok...na taki krok to juz bym sie niezdecydowala o nieee
eeee... mi w taki sposób sie związek utrzymał... tylko że u nas nie było zdrady, żadnej...
Agulllka,
ty w sumie już znasz moje zdanie...
no jak dla mnie to jest zdrada.. bo on musiał sobie ja wyobrazić.. itp
klaudia no co Ty przeciez dopiero co ślubowaliście sobie wiernośc itd a on smsmkuje z jakąś obca ohh to drań zrób z nim porządek :)Przyprowadź go do porządku hihi
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 472 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 21:33
sylfiaaa napisał/a:
klaudia no co Ty przeciez dopiero co ślubowaliście sobie wiernośc itd a on smsmkuje z jakąś obca ohh to drań zrób z nim porządek :)Przyprowadź go do porządku hihi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 585 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-10-18, 08:22
Klaudia musisz to rozegrać raz na zawsze. Teraz to już nie jesteście chłopak-dziewczyna, tylko mąż- żona i macie dzieciaczki w drodze. Zanim będziesz krzyczeć to się upewnij co to za dziewczyna.
3mam kciuki- nie denerwuj się za dużo bo pamiętaj nie jesteś sama
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:04
Klaudia, a wiesz co ja bym zrobiła skoro wiesz, ze z nią pisze smsy, to musisz miec jej nr telefonu, weź po prostu do niej zadzwoń, przekonasz się wtedy kto to jest
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:11
Jewel napisał/a:
Magda nie uważasz że to troszkę dziecinne jest
nie uważam myśle, że to najlepszy sposób na rozwianie wszelkich wątpliwości
nie musi mówić kim jest i tym bardziej nie dzwonić z numeru faecta, tylko ze swojego no i nie robić żadnej awantury, wystarczy poudawać kogoś i najwyżej powiedzieć, że to pomyłka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum