Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zdobycz czy ofiara - czyli kto kogo zdobywa?
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 00:43   

a moze ona juz nie chciała przygód tylko szukała stałego zwiazku <hmm> :?: hyhyhy

REKLAMA

Jaro 

Informacje:

Profil:
Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-02-05, 00:48   

Madae jak zwykle widzisz drugie dno :d i dobrze,moze i szukala,jesli tak to lepiej zeby sie nie zawiodla na mnie i nie zranila.

dobranoc :)

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 405 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 09:07   

Trudne tematy poruszamy, ale dobrze poznać męski punkt widzenia (Jaro).
Związki między kobietą a mężczyzną mają dwie natury.
Z jednej strony miłość, zauroczenie a z drugiej spotykają się dwa odmienne charaktery wychowane w różnych warunkach.
Ważne, aby dwoje ludzi będąc ze sobą patrzyło w tym samym kierunku.
Czasami aby znaleźć tę właściwą osobę wiążemy się wcześniej z różnymi innymi osobami.Aby się zorientować czy to "ten/ta" musimy z tym kimś zjeść przysłowiową "beczkę soli".
Nie wierzę, że po 10 min. rozmowy ktoś już wie z kim ma do czynienia. Można mieć pewnien obraz osoby,ale nie być na 100% pewnym jaka jest.
Niestety czasami musimy z kimś trochę pobyć aby się upewnić czy to właściwa osoba.Jeśli sie okaże,że nie..........dochodzi do rozstania.Żal, łzy itp. Ale takie jest życie.Mamy je jedno i musimy dobrze wybrać.
Nie do końca rozumiem kolegę Jaro, że im dłużej zdobywa dziewczynę tym dłużej z nią jest.To wygląda na jakiś element gry.A gdzie w tym szczerość?
To jak będę dawać komuś przez 3 miesiące kosza to będzie mnie bardziej szanował?
Jak się dwoje ludzi pokocha i chce z sobą być to mają trzymać się od siebie przez jakiś czas z daleka aby związek trwał dłużej???
Dla mnie brak w tym logiki.
To indywidualna sprawa.
Jeżeli kogoś pokocham to nie będę mu przez 3 miesiące pokazywać,że nie chcę z nim być i że mi na nim nie zależy.
Nie mówię tu o sexie po krótkim okresie znajomości ale o poznawaniu się.
Cóż Jaro wybacz ale mam wrażenie, że instrukcja obsługi Twojej osoby jest dosyć łatwa - poudawać przez jakiś czas niedostępną i jesteś ze mną przez dłuższy czas. Wierz mi, niejedna kobieta o tym wie i tak postąpi.
Gdzie tu autentyczna miłość, przyjaźń?
To moje zdanie
Pozdrawiam

madzia 

Informacje:
Dołączyła 556 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 09:55   

Jaro napisał/a:
stracila mozliwosc przezycia przygody :D

wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedzie :roll:

Jaro napisał/a:
mimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala
nie no...dowcip dnia normalnie

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Agula 

Informacje:
Dołączyła 344 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 16:42   

Dorotea święte słowa!! ja tylko mogę tu dopisać jedno słowo AMEN! :->

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 17:10   

Ciężkie tematy ostatnio na forum się pojawiają, ale dobrze ;-) Czas i o tym rozmawiać.

Dorotea napisał/a:
poudawać przez jakiś czas niedostępną i jesteś ze mną przez dłuższy czas. Wierz mi, niejedna kobieta o tym wie i tak postąpi.

To chyba jakaś ucieczka w świat ciemności. I tak po jakimś czasie wszystko wychodzi. Zauroczenie mija. Pojawia się prawdziwa dusza.

Dorotea napisał/a:
To jak będę dawać komuś przez 3 miesiące kosza to będzie mnie bardziej szanował?

Nie wiem czy tyle będzie szanował, straci raczej już chęć na Ciebie. Straci nadzieję, ze mogłabyś byc jego.

Dorotea napisał/a:
A gdzie w tym szczerość?

Wg mnie spada na drugi a nawet dalszy plan.

Jaro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 18:09   

dziewczyny ja mialem na swoim doswiadczeniu tak ze przez ponad 3 miesiace staralem sie o kobiete ktorej w sumie bylem obojetny,ale jak ona juz cos poczula to byl super zwiazek przez prawie dwa lata,niestety moja niepochamowana zazdrosc go rozwalila,i to byla jedna ktora mi pasowala w 100% po tym czasie sie zmienilem w takiego co podrywa podrywa i podrywa dla zabawy...z ta byla jeszcze czasem sie spotkam,przyjaznimy sie itd,ostatnio pisala mi ze przeszlo jej przez mysl wrocenie do mnie.Ale zrezygnowala bo jakos przy niej nie potrafie byc "swoim nowym ja" i jak zobaczylem zdjecie jej brata w portfelu (myslalem ze to jej chlopak) zaczalem sie dopytywac kto to jest..gafa jak nic...w sumie jak mi powiedziala ze to brat sama zaczela wypytywac o moja obecna, i budujemy przyjazn oboje,heh ale mnie na szczerosc naszlo...szok :D

p.s

i tak jak w tym filmiku ktory jest w podpisie...
mam maske.........

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 18:16   

madzia napisał/a:
Jaro napisał/a:

Dokładnie :roll: I też zgadzam się w 100% z Doroteą. W tym, co piszesz, Jaro, na szczerość nie ma miejsca w ogóle.

Jaro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 19:36   

zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 556 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 19:42   

Jaro napisał/a:
ja osobiscie
A no wlasie! bo jestes facet...my kobiety inaczej patrzymy na swiat...:) a chociaż na niektóre sprawy ;-)

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 471 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 19:45   

madzia napisał/a:
A no wlasie! bo jestes facet...my kobiety inaczej patrzymy na swiat...:) a chociaż na niektóre sprawy ;-)

Więc właśnie!

Cytat:
zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.

Ja OSOBIŚCIE widzę to o 180 stopni inaczej ;-)

Agula 

Informacje:
Dołączyła 344 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 20:09   

Jaro napisał/a:

To może Ty będziesz miał miłe wspomnienia.. bo ja, albo inne dziewczyny po takim związku nie będą miały miłych wspomnień, tylko zranione serca, niestety! :cry: sama jestem po takim związku :cry:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 20:11   

nooooo w koncu mnie babeczki jakies poparły :D SOLIDARNOŚĆ JAJNIKÓW :mrgreen: a tak w ogole to sie z wami dziewczyny zgadzam :P

katti 
butterfly

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 20:42   

madzia napisał/a:
Jaro napisał/a:
stracila mozliwosc przezycia przygody :D

wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedzie :roll:

Jaro napisał/a:

Popieram Cie Madziu . Super to ujelas !!!

anusek 

Informacje:
Dołączyła 361 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 22:14   

co tu dodac...chyba nic-zgadzam sie z wami dziewczyny,a to "ja osobiscie" <umieraam> tak na 100% ciągle by wspominała jaki byłeś wspaniały :roll: i w niczym by jej nie przeszkadzało to że okazałeś sie świną <zonaleje> no ręce mi opadły :-/

Odpowiedz do tematu