Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 405 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 09:07
Trudne tematy poruszamy, ale dobrze poznać męski punkt widzenia (Jaro).
Związki między kobietą a mężczyzną mają dwie natury.
Z jednej strony miłość, zauroczenie a z drugiej spotykają się dwa odmienne charaktery wychowane w różnych warunkach.
Ważne, aby dwoje ludzi będąc ze sobą patrzyło w tym samym kierunku.
Czasami aby znaleźć tę właściwą osobę wiążemy się wcześniej z różnymi innymi osobami.Aby się zorientować czy to "ten/ta" musimy z tym kimś zjeść przysłowiową "beczkę soli".
Nie wierzę, że po 10 min. rozmowy ktoś już wie z kim ma do czynienia. Można mieć pewnien obraz osoby,ale nie być na 100% pewnym jaka jest.
Niestety czasami musimy z kimś trochę pobyć aby się upewnić czy to właściwa osoba.Jeśli sie okaże,że nie..........dochodzi do rozstania.Żal, łzy itp. Ale takie jest życie.Mamy je jedno i musimy dobrze wybrać.
Nie do końca rozumiem kolegę Jaro, że im dłużej zdobywa dziewczynę tym dłużej z nią jest.To wygląda na jakiś element gry.A gdzie w tym szczerość?
To jak będę dawać komuś przez 3 miesiące kosza to będzie mnie bardziej szanował?
Jak się dwoje ludzi pokocha i chce z sobą być to mają trzymać się od siebie przez jakiś czas z daleka aby związek trwał dłużej???
Dla mnie brak w tym logiki.
To indywidualna sprawa.
Jeżeli kogoś pokocham to nie będę mu przez 3 miesiące pokazywać,że nie chcę z nim być i że mi na nim nie zależy.
Nie mówię tu o sexie po krótkim okresie znajomości ale o poznawaniu się.
Cóż Jaro wybacz ale mam wrażenie, że instrukcja obsługi Twojej osoby jest dosyć łatwa - poudawać przez jakiś czas niedostępną i jesteś ze mną przez dłuższy czas. Wierz mi, niejedna kobieta o tym wie i tak postąpi.
Gdzie tu autentyczna miłość, przyjaźń?
To moje zdanie
Pozdrawiam
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 556 dni temu Posty: 5361 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 09:55
Jaro napisał/a:
stracila mozliwosc przezycia przygody
wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedzie
Jaro napisał/a:
mimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala
nie no...dowcip dnia normalnie
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-02-05, 18:09
dziewczyny ja mialem na swoim doswiadczeniu tak ze przez ponad 3 miesiace staralem sie o kobiete ktorej w sumie bylem obojetny,ale jak ona juz cos poczula to byl super zwiazek przez prawie dwa lata,niestety moja niepochamowana zazdrosc go rozwalila,i to byla jedna ktora mi pasowala w 100% po tym czasie sie zmienilem w takiego co podrywa podrywa i podrywa dla zabawy...z ta byla jeszcze czasem sie spotkam,przyjaznimy sie itd,ostatnio pisala mi ze przeszlo jej przez mysl wrocenie do mnie.Ale zrezygnowala bo jakos przy niej nie potrafie byc "swoim nowym ja" i jak zobaczylem zdjecie jej brata w portfelu (myslalem ze to jej chlopak) zaczalem sie dopytywac kto to jest..gafa jak nic...w sumie jak mi powiedziala ze to brat sama zaczela wypytywac o moja obecna, i budujemy przyjazn oboje,heh ale mnie na szczerosc naszlo...szok
p.s
i tak jak w tym filmiku ktory jest w podpisie...
mam maske.........
Informacje: Dołączył: 298 dni temu Posty: 154 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-02-05, 19:36
zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.
Informacje: Dołączyła 471 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 19:45
madzia napisał/a:
A no wlasie! bo jestes facet...my kobiety inaczej patrzymy na swiat...:) a chociaż na niektóre sprawy
Więc właśnie!
Cytat:
zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 344 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 20:09
Jaro napisał/a:
To może Ty będziesz miał miłe wspomnienia.. bo ja, albo inne dziewczyny po takim związku nie będą miały miłych wspomnień, tylko zranione serca, niestety! sama jestem po takim związku
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 369 dni temu Posty: 2824
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-05, 20:42
madzia napisał/a:
Jaro napisał/a:
stracila mozliwosc przezycia przygody
wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedzie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 22:14
co tu dodac...chyba nic-zgadzam sie z wami dziewczyny,a to "ja osobiscie" tak na 100% ciągle by wspominała jaki byłeś wspaniały i w niczym by jej nie przeszkadzało to że okazałeś sie świną no ręce mi opadły
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum