Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 11:11
fajny brzusio ale bardzo szybko zaczął Ci rosnąć ja na początku 5 miesiąca miałam wesele i nic nie było widać, a Ty masz już ładny okrąglutki tak szybko ciekawe od czego to zależy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 11:17
Magdaru napisał/a:
fajny brzusio ale bardzo szybko zaczął Ci rosnąć ja na początku 5 miesiąca miałam wesele i nic nie było widać, a Ty masz już ładny okrąglutki tak szybko ciekawe od czego to zależy
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 11:20
klaudia20 napisał/a:
kochana a spodziewałaś się bliźniaków???
przecież smerfetkahh nie spodziewa się bliźniaków a brzusio szybko rósł, dlatego się dziwię, bo u mnie na początku nic widać nie było, a Matik do najmniejszych nie należał, bo prawie 4 kg ważył
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 371 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-22, 12:28
Smerfetkahh!
Piękny brzuszek i fotki też rewelacyjne.
Patrzę i patrzę i .............................może jak się zapatrzę, to.............
Eh żeby tak od patrzenie szło w ciążę zajść to bym patrzyła i patrzyła
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Ciebie i maluszka
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 13:54
smerfetkahh napisał/a:
Ja mialam juz brzuszek w 2 miesiacu,bardzo szybko mnie wypchalo teraz to mam beboch w koncu przytylam 30kg!!
o mamo dużo ciekawe ile dzidzia będzie ważyć bo szybciutko brzuszek było widać
ja w sumie przytyłam coś ok. 14 kg i pod koniec 5 miesiąca brzuszek zaczął dopiero wychodzić
Informacje: Dołączyła 437 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-22, 13:58
Mojej siostrze ciotecznej, jak była w ciąży, tak śmiesznie pępek zaczął odstawać... wyglądało to jak świński ryjek I było lato, więc nosiła cienkie ubrania i tak zabawnie to wyglądało, jak jej na "szczycie" brzuszka taki guziczek sterczał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum