Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-24, 13:42
Moja koleżanka ze studiów powiła bliźniaczki a brzuch miała nie duży.
Druga z kolei urodziła małą dziewczynkę a jak wchodziła do klasy, to najpierw wtaczał się brzuch (balon a potem ona. Miała dużo wód płodowych.
E tam przejmujecie się dużymi brzuszkami -przynajmniej dzidzie mają miejsce by sobie trochę "powyrabiać"
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Klaudia20-narazie nic na to nie wyglada aby maly chcial na swiat ciagle sie wierci nie mozna spac a z tego co slyszalam to pod koniec nie powinien sie tak duzo ruszac a u mnie jest przeciwnie .a termin mam na 6 listopada,
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 320 dni temu Posty: 9 Skąd: USA
Profil: Imię: Natasza
Wysłany: 2007-10-25, 16:37
NudnaBaba,bardzo chetnie,mam te foty na laptopie i czekam z allegro na nowa ladowarke do niego,bo stara zniszczylam....
Nowego kompa mam od marca a rodzilam w lutym wiec tu juz mam tylko moja corcie:)
Ale jak tylko bede mogla go odpalic to wrzuce wam fote z dnia przed porodem,mater slonica normalnie hahaha
No ale w dzien porodu mialam 30 kg na plusie wiec co sie dziwic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum