Ja mialam termin na 27pazdziernika,ale mi sie cos tam pomylilo z okresem i wydaj mi sie ze mialam pozniej czyli aktualny termin jest na 6 listopada
A jak sie we wrzesniu pytali znajomi czy w sklepie kiedy rodze i jak mowialm ze jeszcze 2 miesiace to byli w szoku ze mam taki brzuch.
Ale uwierzcie to jest okropne,spac nie mozna wszystkie prawie bluzki mam poplamione na brzuchu no bo jak cos mi spadnie to nie na podloge tylko brzusio
Ja mialam termin na 27pazdziernika,ale mi sie cos tam pomylilo z okresem i wydaj mi sie ze mialam pozniej czyli aktualny termin jest na 6 listopada
A jak sie we wrzesniu pytali znajomi czy w sklepie kiedy rodze i jak mowialm ze jeszcze 2 miesiace to byli w szoku ze mam taki brzuch.
Ale uwierzcie to jest okropne,spac nie mozna wszystkie prawie bluzki mam poplamione na brzuchu no bo jak cos mi spadnie to nie na podloge tylko brzusio
Najgorsze to jest, jak znajomi pytają: ty jeszcze nie urodziłaś?? Wkurzało mnie to pod koniec, bo sama już chciałam się pozbyć tego brzucha. A śpi się pod koniec rzeczywiście okropnie, nie dość, że ciężko się ułożyć, bolą plecy, to ja jeszcze miałam koszmarną zgagę i spałam na dwóch poduszkach.
Nom mnie akurat plecy nie bola,zgage mialam tylko raz przez tydzien.
Ale mam problemy z nadgarstkami,sa opuchniete i nie moge za berdzo ruszac a nie wspomne o dretwiejacych rekach.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-22, 17:38
smerfetkahh napisał/a:
wszystkie prawie bluzki mam poplamione na brzuchu no bo jak cos mi spadnie to nie na podloge tylko brzusio
dobre xD ale masz bardzo ładny brzuszek 6 listopada już tuż tuż...
moja kuzynka ma termin na 1 listopada ;] i ostatnio jak z nia pisałam na gg to mi powiedziała, że czuje się jak bomba
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-22, 17:57
klaudia, ojoj
Pomyśl, że Twój brzuszek przy końcu ciąży będzie 2 razy taki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
smerfetkahh, śliczny brzuchol ale wyobrażam sobie, że Ci z nim ciężko. ja to się już boję o moje plecy jak będę w ciąży, na co dzień mam problemy z krzyżem, a co dopiero jak mnie będzie tak przechylać...
No,ale mimo tych naszych dolegliwosci jakos sobe radzimy
Klaudia20--moja znajoma jest juz tydzien po terminie z blizniakami i jak sie widzialysmy pod koniec sierpnia miala duzo mniejszy brzuszek odemnie
Takze nie wiem od czego to zalezy
Trzy tygodnie temu moj synus mial okolo 2800 takze wcale nie taki duzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum