Kinga Rusin wygląda jak Chinka! Przypuszczam, że tak jasny makijaż oczu miał zakamuflować worki i cienie pod oczami. Oczywiście jest taka zasada w makijażu, że jasne cienie rozjaśniają oko.
Szkoda jednak, że ktoś tutaj zapomniał, że zmęczona skóra i niewyspane oczy nie znoszą makijażu i jeszcze bardziej pogarszają sytuację.
Jeżeli chcesz ukryć swoje zmęczone oczy mocno wytuszuj górne rzęsy, a dolnych nie maluj w ogóle. Taki trik wystarczy by rozjaśnić oko.
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 15:57
a ja z nowu do tyłu za modą... juz sobie podziurawilam tyle rajstop odkad Kociak z Madzia zamiescily tyle fot Britney ....i nawet projekt wstepny bluzki jaka mialam z tego uszyc powstawal ...a tu moda na dzury przeminela ... teraz trzeba obcinac 1 noge?????......ehhh i znowu majatek na nowe rajstopy wydam:P ...ciekawe czy te zawijane przescieradla sa jeszcze modne??kilka fotek wstecz takie widzialam
ja osobiście bym takich nie chciała, ale to nie tylko Doda takie nosi !! ja kiedyś miałam współlokatorkę, która uczyła inne dziewczyny robienia tipsów itd i ona też zawsze takie cuda miała na paznokciach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum