no jak z choroba to wiadomo ze nie miała wyboru , ale kolor tez wolałam poprzedni taki rudawy
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
te włosy miały urok ruda burza loków
jeśli obciecie wynikało z choroby to nie bede komentowała,
włosyy odrosną i znów będzie pięknym rudzielcem
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
mi się Lopez podoba wygląda zjawiskowo
Winslet tez piękne są
Gabourey Sidibe-tragedia
Sarah Jessica Parker- cóż to za fason kiecki?? nie pasuje jej
Zoe Saldana- kieca nieziemska
Moim zdaniem Sandra Bullock wyglądała fenomenalnie.Świetna fryzura,super makijaż,piękna suknia.Po prostu szałowo.Pani Parker natomiast tragicznie.Suknia niczym prześcieradło zarzucone na ciało.Mdło i nie gustownie.Jestem zaskoczona wyborem kreacji tej pani.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 18:32
cameron diaz wg mnie miała bardzo ładną sukienkę godną księżniczki
poza tym jennifer lopez tez ładnie wyglądała
i wspomniana kate winslet - ale u niej bardziej podobał mi się makijaż, ułożenie włosów i ten niesamowity blask, który od niej bił - niż kreacja, która wg mnie była średnia
oj i jeszcze zapomniałabym o kreacji sandry bullock - również bardzo ładna
łosiowa sukienka z mnóstwem falbanek jest dla mnie urocza , oraz sukienka aktorki z doktor Quine- klasyczna , nie wymyslna sukienka
laureatka oscara dla aktorki tez miała spoko sukienke.
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 28,13 KB
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
faktycznie brodzi wyglada strasznie , bardzo niekształtne ubranie.
Mlynarska ma super fryzure.
— Jane Austen.
Agata Młynarska wygląda świetnie,bez zastrzeżeń,podoba mi się jej tuniczka.Joannę zaś ten strój strasznie postarza.Moim zdaniem zamiast apaszki,gdyby miała jakiś duży wisior,korale czy coś w tym stylu,już byłoby zdecydowanie lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum