_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 424 dni temu Posty: 2703 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-27, 18:57
Olciiia napisał/a:
tuptunio, to chyba zart
no niestety nie ale najbardziej rozbraja mnie ta panienka co stoi za nią i się śmieje. ale aż czuje się bardziej dowartościowana, normalnie wyglądam lepiej niz sama miss anglii
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7230 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-27, 18:59
tuptunio napisał/a:
co stoi za nią i się śmieje
no wlasnie cos okropnego.... az mi sie przykro zrobilo jak ona tak moze za cos ta dziewczyna musiala wygrac mam do niej szacunek i na pewno nie mam nic przeciwko ale dziwne troche ze w takim stroju wystapila
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
tuptunio, a dlaczego, nie? Jeśli nie ma oporów żeby pokazać się z niedoskonałościami to co stoi na przeszkodzie?
[ Dodano: 2008-10-27, 19:03 ]
każda kobitka piękną jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 424 dni temu Posty: 2703 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-27, 19:09
tanika_aha napisał/a:
Jeśli nie ma oporów żeby pokazać się z niedoskonałościami to co stoi na przeszkodzie?
np. to że ludzie na nią patrzą, a ona w stroju kąpielowym fuj.. a poza tym to jest konkurs piękności i powinny brać udział kobiety naprawde piękne a nie takie skrajności że najpierw czysta anoreksja a potem taka nadwaga. jaki to daje przykłam młodym dziewczętom które takie konkursy oglądają?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum