no tylko niech nie kłamią, że Edytka sama sobie załatwiała pracę w telewizji to będzie ok
dokładnie
i jeszcze niech Edytka nie ściemnia,że wcześniej nie wiedziała kim jest Pazura bo to chyba trzeba było się bez tv i gazet wychować. Teraz Pazury mniej w telewizji ale wcześniej był non stop więc jak mogła go nie znać
Informacje: Dołączyła 126 dni temu Posty: 1552 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-11, 11:33
Tilia napisał/a:
jeszcze niech Edytka nie ściemnia,że wcześniej nie wiedziała kim jest Pazura bo to chyba trzeba było się bez tv i gazet wychować. Teraz Pazury mniej w telewizji ale wcześniej był non stop więc jak mogła go nie znać
dokladnie, bo to juz jest bezczelnosc, nikt sie na to nie nabierze.
A mi sie ona nie podoba, widac teraz ze ja zrobili, ale jak widzialam wczesniejsze zdjecia, to zupelnie mi sie nie podobala, a teraz to styliscie sie za nia wzieli
Wysłany: 2008-10-11, 11:51
ona ma z 18 lat? takie dzieciunio z niej, ostatnio widzialam, ze prowadzi jakis program na polsat cafe. Nie ma tej smykalki nie widze jej w roli prowadzacej.
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-18, 14:47
Elodi napisał/a:
Wstrętna jest tak jego kobieta...
a Czaruś wcale nie lepszy,na stare lata palantowi się zachciało,zobaczymy jak szybko ta lala kopnie go w tę starą d...
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum