Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 93 dni temu Posty: 797 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-26, 19:19
Jola na pewno zostanie na lodzie .. ;] Poczekajmy jeszcze trochę.
Ale co temu Jakimowiczowi( trudne nazwisko nie wiem czy dobrze napisałam ) przyszło do głowy żeby w ogóle związać się w jakimś stopniu z tą dziewczyną- to nie jest normalne, mnie się zdawało, że on normalnym facetem jest
A na tym zdjęciu obok Horodyńskiej chyba (?) ładnie wygląda, a teraz jest Jola Emo.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 520 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-27, 19:33
Rutowicz=porażka.
Dziekuję
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 522 dni temu Posty: 11196 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 15:47
do tej Horodyńskiej czy jak ona tam, nie jest podobna
ALE
ładna z niej dziewczyna, tam jedno takie zdjecie było, pozowane, prawie jakby czarno białe, co się tak za łep trzyma
ładna niej dziewczyna, tylko robi z siebie taką potworzycę...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 142 dni temu Posty: 2955 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-10-05, 12:21
bosz... i kolejny nudny aktor który nie ma co robic ja ich totalnie nie rozumiem...zmieniaja parnterów jak rekawiczki po co? bo to najlepszy sposób na zrobienie wokół siebie zamieszania...jak ja tego nie trawie... odchodzac od tematu.. ciekawe ile cichopek pociągnie z hakielem ^^
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 1380 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-05, 17:25
no tylko niech nie kłamią, że Edytka sama sobie załatwiała pracę w telewizji to będzie ok
mi się tam wydaję, że poleciała na kasę, sorry jestem szczera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum