Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 148 dni temu Posty: 4095 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-03, 19:51
a ja niestety jej nie lubie juz sie wypowiaadalam w tym temacie nawet chyba na jej temat nie pochodzi mi dziewczyna ostatnio bardzo sie na gorsze zmienila kiedys ja lubilam ...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 588 dni temu Posty: 2294 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-03, 22:50
kiedyś ją lubiłam, teraz za mocno się stara, by być kontrowersyjną. co do sistars- nie lubię ich, ale fajnie, że ta jedna jest brzuchata, gratuluję i dziecka i solowej kariery
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 330 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 23:24
katti napisał/a:
Za duzo miala operacji plastyczncyh w zyciu
a i tak jej moim zdaniem nie pomogly
Wysłany: 2008-07-07, 16:56
Mogłaby majtki założyć, słowo daję...
Co do Justyna...nie lubię babska, strasznie sztuczna się wydaje...od szyi w dół to niezła laska, ale twarz...i to wieczne zdziwienie na twarzy...
To jej ciągłe strzelanie dziwnych min i wyginanie się...brrr
Co do piersi, to nie chce mi się wierzyć, że po 2 dzieci ma takie idealne
Aczkolwiek nie wiem, nie widziałam, nie dotykałam może należy do tych szczęściar, które do śmierci mają idealne cycki - ba zdarzają się takie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 148 dni temu Posty: 4095 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-07, 20:15
Kahela, ja tez jej wlasnie za bardzo nie lubie ona jest zbyt pewna siebie i wlasnie jak to ujelas taka sztuczna ale cycki cos zbyt okraglutkie i zbyt sterczace jak na kobiete po 2 dzieci jak wspomnialas tak mi sie wydaje....
aha majtki to swoja droba moglaby sie ogolic... jak juz bez majtek chodzi... brrrr
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum