Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 22:24
co do britney....z tego co jej odessali to pewnie by Mc donald przez rok pociagnal smazalnie frytek:P to musi byc fotomontaz:D tylko teraz pytanie ktore fotki nim sa?? nie broie jej nawet za nia nie przepadam ale dzennikarze potrafia zrobic wszystko dla sensacji i dodanie kilku(nastu)cm tu i tam na fotkach nie byloby ich najgorszym przewinieniem .... a co do gustu qrcze a ja tyle dziurawych rajstop powywalałam.... mało trendi jestem
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 22:59
tu sie nie ma co smiac patrz jaka ma fajna bluzke na tych ostatnich 2 fotach ja z tych rajstop co wywalilam przez ostatni rok to i spodnie i plaszcz bym sobie jeszcze dala rade wydziergac i tez bylyby takie dziurawe jak nie lepiej a jaka bym furore pewnie na ulicy zrobila bylabym bardziej na topie od niej
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 23:02
oooo dopiero teraz zauwazylam na fotce 3 i 4 od konca przescieradla tez sa w modzie a ja nic o tgym znowu nie wiem qrcze.... strasznie do tylu jestem no strasznie po prostu....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-06-12, 15:30
Uwielbiam obcasy i takie podobne...
A ile dzieciakow urodzila Viki? Bo z tego co sobie teraz przypomnialam, to chyba samych chlopcow i chyba kilku. Wiec dobrze wyglada jak na ciazowe przejscia
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-12, 17:05
chyba trójeczke ma, nawet jesli jest po operacjach to swietnie wyglada, kurcze sama chcialabym byc prawie tak szczuplutka jak ona (po trojce dzieci), ale to nie grozi mi. a poza tym ma niezły gust, moze troche za krotka ta spodniczka, ale ogolnie fajne ciuchy nosi
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
choc na pierwszy rzut oka ta koszulka wyglada jak do spania
no, całkiem jak do spania
Victoria Beckham całkiem całkiem tylko rzeczywiście warto się zastanowić ile w tej figurze jest prawdy, a ile przebytych operacji
a co do krótkich spdniczek - na festiwalu Top Trendy jak była Cyganeria Jacka Cygana, występowała Edyta Górniak i podobnie miała przykrótką kiecusię. Nogi ma zgrabniutkie i ogólnie b. ładnie wyglądała, tylko cały czas tą kieckę sobie obciągała i to idiotycznie wyglądało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum