Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 474 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-04, 14:24
kochane przypomnialo mi sie jak moja kolezanka raz na imprezie wkurzyla sie na swojego faceta zbyt -przygladal sie na walki w kislu ;)takie wyglupy, ona tego wieczoru byla pijana a ze jest zbyt porywcza to kiedy pokaz sie skonczyl a koles prowadzacy spytal czy sa chetni z widowni to moja kumpela wskoczyla do tego basenu z paroma innymi osobami w tym kolesiami , zdjela bluzke i kiecke i zaczela zabawe jacys kolesie sie na nia napalili a jej meno tak sie w....... ze szok wyciagnal ja z tego basenu;)wszystko wygladalo tak komicznie
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-07-05, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 456 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-23, 23:34
u mnie mooooże z raz max. dwa razy się zdarzyło że byłam zazdrosna ale nawet tego nie pamiętam więc najwidoczniej słaba ta zazdrość była
nawet jak zdarzy się ze jestem zazdrosna to broń boże tego nie pokazuje bo po co a w ogole to chyba nie jestem zazdrosna.
objełam taką taktykę "chcesz to sie patrz" "rób jak uważasz" zauwaze coś podejrzanego od razu aut bo jeżeli coś ma się stać za moimi plecami to i tak się stanie i czym prędziej wyjdzie na jaw.
i nie rozumiem os. kt. sa zazdrosne, sprawdzaja sie nawzajem itp
zazdrosna to byłam kiedys ale o kolegów , żę spędzał z nimi więcej czasu z racji tego , żę my widzieliśmy się raz w tygodniu a z nimi prawie codziennie. o inne dziewczyny nie jestem bo mam zaufanie . Patrzeć mu wolno dotykać juz nie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 474 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-24, 17:21
moj misiek sie zawsze wkurza jak patrze na jakies kolesi, choc przyznam ze teraz potrafie przejsc ulica minac super przystojniaka i nawet go nie zauwazyc..ja nie jestem zazdrosna o miska boo jak narazie nie dal mi powodow , nigdy nie zauwazylam aby zbytnio interesowal sie jakimis pannami albo za nimi ogladal on zyje troche w swoim swiecie , Jedyne o co kjestem zazdrosna to jesgo mot6ocykl z nim trudno konkurowac bo on ubostwia te maszyny jak male dziecko sie zachowuje gdy gdzies zobaczy fajny motor...wieczorami siedzi w garazu i go pucuje;)
no bo jak tego zabronić? i po co zresztą?a my to nie patrzymy na inne ciałka? choćby tutaj na forum czy jak na ulicy lub plaży zobaczymy zajefajnego przystojniaka też nam oko poleci jak Misiek to zauważy - to coś tam poplumka i przechodzi mu zaraz fajna taka zazdrość jest
no bo jak tego zabronić? i po co zresztą?a my to nie patrzymy na inne ciałka? choćby tutaj na forum czy jak na ulicy lub plaży zobaczymy zajefajnego przystojniaka też nam oko poleci jak Misiek to zauważy - to coś tam poplumka i przechodzi mu zaraz fajna taka zazdrość jest
oczywiście , że nie można ale znałam kiedys dziewczyny które za samo choćby spojrzenie robiły straszne sceny zazdrości
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10633 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-25, 11:30
Tatiana napisał/a:
kochane przypomnialo mi sie jak moja kolezanka raz na imprezie wkurzyla sie na swojego faceta zbyt -przygladal sie na walki w kislu ;)takie wyglupy, ona tego wieczoru byla pijana a ze jest zbyt porywcza to kiedy pokaz sie skonczyl a koles prowadzacy spytal czy sa chetni z widowni to moja kumpela wskoczyla do tego basenu z paroma innymi osobami w tym kolesiami , zdjela bluzke i kiecke i zaczela zabawe jacys kolesie sie na nia napalili a jej meno tak sie w....... ze szok wyciagnal ja z tego basenu;)wszystko wygladalo tak komicznie
fajna historia, na pewno wyglądało ...komicznie, delikatnie mówiąc:)
o przepraszam, dlaczego ma się lampić na inne babeczki?! tu ma swoją, pękną, śliczną
hie hie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum