Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 278 dni temu Posty: 178
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: K*
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-07, 17:52
ja to wszystko wiem dziewczyny!!!ale nie da mu sie przegadac!przeciez go nie zostawie we wszystkich innych sprawach jest wporzadku!argumentu o tej zakonnicy tez uzylam.tak to jest normalny zwiazek....bardzo normalny,poprostu On nie potrafi sobie z tym poradzic a ja mam dosc klotni.poprostu bluzki z wiekszym dekoldem podsune troche wyrzej...
bo chyba nic innego mi nie pozostaje.
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 773 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-04-07, 19:14
mysiunia89, w życiu nie zgodziłabym się na to, żeby mi facet dyktował w czym mogę chodzić a w czym nie. co do za kompromis, że Ty nie będziesz chodziła w dekoltach skoro tak lubisz. To Ty mu powiedz, że nie wiem lubisz jak on jest w garniaku i niech on tak cały czas chodzi bo inaczej będą kłótnie...
Rada: nie daj się. Teraz pójdziesz mu na rękę i się okaże, że do końca życia nie będziesz mogła włożyć na siebie czegoś co będziesz chciała... Jak chce się obrażać o taką pierdołę - a niech sie obraża. Nie reaguj. Może w końcu mu przejdzie.
tak czytam wasze wypowiedzi i mysle ze tego tak prosto nie da sie rozwizac. nie wydaje mi sie , ze po takim czasie nagle przestanie mu to przeszkadzac?? moze jest juz taki u nic tego nie zmieni?? musisz powaznie pogadac z nim, ze nie chcesz kłotni, i postanowci cos RAZEM. musicie dojs do porozumienia.....
Informacje: Dołączyła 587 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 19:40
tak ale zeby to nie było porozumienie typu : "ty sie bedziesz ubierała tak jak ja bede chciał, a ja nie bede sie kłócił" bo takie porozumienie to do niczego nie prowadzi...
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-07, 20:20
Kociak napisał/a:
w życiu nie zgodziłabym się na to, żeby mi facet dyktował w czym mogę chodzić a w czym nie. co do za kompromis, że Ty nie będziesz chodziła w dekoltach skoro tak lubisz. To Ty mu powiedz, że nie wiem lubisz jak on jest w garniaku i niech on tak cały czas chodzi bo inaczej będą kłótnie...
to podsunelo mi pewien pomysl...:)
moze znajde cos czego On nie lubi i bede udawac ze bardzo mi na tym zalezy zeby tak nosil,czy zeby to nosil jesli chodzi o ciuszki jest bardzo wybredny:):):) moze garnitur nie,ale mozna by bylo cos wymyslec?i zobacze jak bedzie sie zachowywal...hihihi:)a moze tak mi sie uda...
chcialam wam powiedziec ze wlaasnie nie dawno znow byla o to klotnia kiedy zaczelam na ten temat mowic...:(ale minela szybko:)
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 412 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 20:42
o mnie nigdy nikt nie był zazdrosny no cholera nie ma o co czy co a może trafiałam na takich co byli ale tak nie przesadnie i poprostu tego nie pokazywali
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 279 dni temu Posty: 7235 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-08, 07:00
No wlasnie ja mam to samo, moj facet nie chce mi pokazywac ze jest o mnie zazdrosny i dusi to w sobie bo twierdzi ze bez sensu sie przyznawac - tak mi powiedzial jak sie spytalam bo az mi bylo smutno ze nie obchodze go a on mi mowi ze niektorzy faceci wola tego naprawde nie pokazac a sa zazdrosni prawie o wszystko kazadego faceta z ktorym gadasz...
(T. czasami cos tylko zlosliwie skomentuje ale na tym sie konczyi zawszwe mi sie chce smiac )
mimo tego czasami brakuje mi zazdrosci z jego strony bo to jest przyjemne wiem ze mu sie podobam i ze mu na mnie zalezy ale juz takiego mam ale w sumie jak tutaj piszecie o takich skrajnych przypadkach to juz wole tak, bo sie nie sprzeczamy o takie banaly on wie ze go kocham i mi jazd nie robi jak gadam z kims a pozniej mu to powiem i niech tak zostanie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 372 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-04-08, 15:13
Mój facet nigdy nie okazywał mi zazdrości, ale od kiedy mam nową pracę i wie, że kręci się tu masa przystojnych Francuzów to co i rusz dopytuje o nich... dzis u mnie nocowal no i widzial jak sie ubralam do pracy, a zalozylam bluzeczke z glebokim dekoltem ( nosze takie zawsze, zle czuje sie bez dekoltu bo biust to dla mnie ulubiona czesc mojego ciala), no i bardzo sie oburzył , że chodze tak ubrana do pracy i ze najlepiej to by bylo gdybym zakladala golf
Bardzo mnie to zdziwilo bo nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal... a doskonale wie, ze zawsze nosze takie bluzki... nawet nie mam innych
W kazdym razie pierwszy raz poczulam ze jest o mnie zazdrosny i choc to glupie... to bylo mi miło
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3616 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-08, 15:35
Mój też zero zazdrości
Czasem mu nawet mówię, że mógłby poudawać, żeby mi było miło
Ale tak naprawdę, to jednak jego plus. Nasi znajomi przesadzają w drugą stronę, i ona i on.
Do tego stopnia, że np. ona chcąc zadzwonić po coś do mojego męża, dzwoni najpierw do mnie i pyta czy może??? Tłumaczenia, żeby nie pytała nic nie dają...
A jak wychodzimy na jakąś imprezkę to mąż jest wręcz zadowolony kiedy mam duży dekolt ( mam czym oddychać)
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-10, 15:25
ach..u mnie?
bez zmian,nie ma dyskusji...:(jak probuje wymyslac coraz to nowsze argumenty,to mowi mi,ze on w tej sprawie sie nigdy nie zmieni:/nie ma szans,jak juz to mam sobie zmienic faceta i taka gadka!!!!nie mam juz sily laseczki:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum