Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zazdrosc
Autor Wiadomość
Moniika 

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 17:35   

mysiunia89, to ma byc normalny związek, ty jestes normalna kobieta a nie zakonnica!!! ;-) To co on wyprawia to jest lekko chore ;-)

REKLAMA

mysiunia89 
Słoneczko po burzy

Informacje:
Dołączyła 278 dni temu

Profil:
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: K*
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-04-07, 17:52   

ja to wszystko wiem dziewczyny!!!ale nie da mu sie przegadac!przeciez go nie zostawie we wszystkich innych sprawach jest wporzadku!argumentu o tej zakonnicy tez uzylam.tak to jest normalny zwiazek....bardzo normalny,poprostu On nie potrafi sobie z tym poradzic a ja mam dosc klotni.poprostu bluzki z wiekszym dekoldem podsune troche wyrzej...

<bezradny>
bo chyba nic innego mi nie pozostaje.

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 17:54   

jaki dekolt mu przeszkadza? kazdy? bo sformułowanie większy dekolt jest względne :)
oj cos widze ze ciezko bedzie go przekonac :roll:

mysiunia89 
Słoneczko po burzy

Informacje:
Dołączyła 278 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-04-07, 18:01   

Moniika napisał/a:
jaki dekolt mu przeszkadza? kazdy? bo sformułowanie większy dekolt jest względne

hmm no taki kiedy troszke mozna dostrzec piersi,albo takie gdzie widac dolek miedzy piersiami...

kurcze nie wiem jak to dokladnie opisac

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 493 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 18:03   

taka zazrość bedzie niszczyłą związek, ciągle kłótnie o to samo to na pewno nic dobrego :roll:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 773 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2008-04-07, 19:14   

mysiunia89, w życiu nie zgodziłabym się na to, żeby mi facet dyktował w czym mogę chodzić a w czym nie. co do za kompromis, że Ty nie będziesz chodziła w dekoltach skoro tak lubisz. To Ty mu powiedz, że nie wiem lubisz jak on jest w garniaku i niech on tak cały czas chodzi bo inaczej będą kłótnie...
Rada: nie daj się. Teraz pójdziesz mu na rękę i się okaże, że do końca życia nie będziesz mogła włożyć na siebie czegoś co będziesz chciała... Jak chce się obrażać o taką pierdołę - a niech sie obraża. Nie reaguj. Może w końcu mu przejdzie.

iwka

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 19:37   

tak czytam wasze wypowiedzi i mysle ze tego tak prosto nie da sie rozwizac. nie wydaje mi sie , ze po takim czasie nagle przestanie mu to przeszkadzac?? moze jest juz taki u nic tego nie zmieni?? musisz powaznie pogadac z nim, ze nie chcesz kłotni, i postanowci cos RAZEM. musicie dojs do porozumienia.....

Madae 

Informacje:
Dołączyła 587 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 19:40   

tak ale zeby to nie było porozumienie typu : "ty sie bedziesz ubierała tak jak ja bede chciał, a ja nie bede sie kłócił" bo takie porozumienie to do niczego nie prowadzi...

mysiunia89 
Słoneczko po burzy

Informacje:
Dołączyła 278 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-04-07, 20:20   

Kociak napisał/a:
w życiu nie zgodziłabym się na to, żeby mi facet dyktował w czym mogę chodzić a w czym nie. co do za kompromis, że Ty nie będziesz chodziła w dekoltach skoro tak lubisz. To Ty mu powiedz, że nie wiem lubisz jak on jest w garniaku i niech on tak cały czas chodzi bo inaczej będą kłótnie...

:idea: to podsunelo mi pewien pomysl...:)
moze znajde cos czego On nie lubi i bede udawac ze bardzo mi na tym zalezy zeby tak nosil,czy zeby to nosil jesli chodzi o ciuszki jest bardzo wybredny:):):) :evil: moze garnitur nie,ale mozna by bylo cos wymyslec?i zobacze jak bedzie sie zachowywal...hihihi:)a moze tak mi sie uda...

chcialam wam powiedziec ze wlaasnie nie dawno znow byla o to klotnia kiedy zaczelam na ten temat mowic...:(ale minela szybko:)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-04-07, 20:42   

o mnie nigdy nikt nie był zazdrosny <bezradny> no cholera nie ma o co czy co <bezradny> a może trafiałam na takich co byli ale tak nie przesadnie i poprostu tego nie pokazywali

Olciiia 
marzycielka

Informacje:
Dołączyła 279 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-04-08, 07:00   

No wlasnie ja mam to samo, moj facet nie chce mi pokazywac ze jest o mnie zazdrosny i dusi to w sobie bo twierdzi ze bez sensu sie przyznawac - tak mi powiedzial jak sie spytalam bo az mi bylo smutno ze nie obchodze go a on mi mowi ze niektorzy faceci wola tego naprawde nie pokazac a sa zazdrosni prawie o wszystko kazadego faceta z ktorym gadasz...
(T. czasami cos tylko zlosliwie skomentuje ale na tym sie konczyi zawszwe mi sie chce smiac :* )

mimo tego czasami brakuje mi zazdrosci z jego strony bo to jest przyjemne wiem ze mu sie podobam i ze mu na mnie zalezy ale juz takiego mam ale w sumie jak tutaj piszecie o takich skrajnych przypadkach to juz wole tak, bo sie nie sprzeczamy o takie banaly on wie ze go kocham i mi jazd nie robi jak gadam z kims a pozniej mu to powiem :) i niech tak zostanie

brooke 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)

Wysłany: 2008-04-08, 15:13   

Mój facet nigdy nie okazywał mi zazdrości, ale od kiedy mam nową pracę i wie, że kręci się tu masa przystojnych Francuzów to co i rusz dopytuje o nich... dzis u mnie nocowal no i widzial jak sie ubralam do pracy, a zalozylam bluzeczke z glebokim dekoltem ( nosze takie zawsze, zle czuje sie bez dekoltu bo biust to dla mnie ulubiona czesc mojego ciala), no i bardzo sie oburzył , że chodze tak ubrana do pracy i ze najlepiej to by bylo gdybym zakladala golf :shock:
Bardzo mnie to zdziwilo bo nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal... a doskonale wie, ze zawsze nosze takie bluzki... nawet nie mam innych :-P
W kazdym razie pierwszy raz poczulam ze jest o mnie zazdrosny i choc to glupie... to bylo mi miło :-)

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 280 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.

Wysłany: 2008-04-08, 15:35   

Mój też zero zazdrości :-(
Czasem mu nawet mówię, że mógłby poudawać, żeby mi było miło :mrgreen:
Ale tak naprawdę, to jednak jego plus. Nasi znajomi przesadzają w drugą stronę, i ona i on.
Do tego stopnia, że np. ona chcąc zadzwonić po coś do mojego męża, dzwoni najpierw do mnie i pyta czy może??? Tłumaczenia, żeby nie pytała nic nie dają...
A jak wychodzimy na jakąś imprezkę to mąż jest wręcz zadowolony kiedy mam duży dekolt ( mam czym oddychać) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iwka

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-04-08, 18:41   

mysiunia89 i jak tam sprawa sie rozwija[/b]

mysiunia89 
Słoneczko po burzy

Informacje:
Dołączyła 278 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-04-10, 15:25   

ach..u mnie?
bez zmian,nie ma dyskusji...:(jak probuje wymyslac coraz to nowsze argumenty,to mowi mi,ze on w tej sprawie sie nigdy nie zmieni:/nie ma szans,jak juz to mam sobie zmienic faceta i taka gadka!!!!nie mam juz sily laseczki:/

Odpowiedz do tematu