Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 736 dni temu Posty: 355
Profil:
Wysłany: 2008-07-01, 14:33 Zasponsoruj nagrody w konkursie
Chcesz zostac sponsorem konkursu na babskiswiat ? Nic bardziej prostego, skontaktuj sie z nami ( http://babskiswiat.net/contact.php ), zaproponuj nagrody dla 1,2 i 3 miejsca, a my juz zajmiemy sie reszta. Jezeli sam masz pomysl na konkurs, zaden problem, lecz rownie dobrze mozesz zostawic to nam.
Oto co mozesz na tym zyskac: Twoj link lub banner w massowym emailu do wszystkich uzytkownikow forum
Twoj banner lub link w temacie z konkursem (dozywotnio)
Link w prawym bocznym panelu na 60 dni
Informacja na stronie glownej o konkursie wraz z Twoim linkiem (na czas trwania konkursu)
Mozliwosc negocjacji dot. wyzej wymienionych punktow
Oto czego my wymagamy: Nagrody za 1, 2 i 3 miejsce
Wartosc nagrod jest nam bez roznicy, moga to byc 3 rzeczy po 10 zl, to juz zalezy tylko od Ciebie
Dostarczenia nagrod po zakonczeniu konkursu
babskiswiat.net przeprowadzil juz kilka konkursow, mamy w tym doswiadczenie i wywiazujemy sie z obietnic.
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum