tak sobie o nich dzisiaj myślałam i doszłam do następujących wniosków:
pieniądze potrafią jednak ogłupić i sprawiają, że sodówka uderza do głowy
wątpię, że związek, w którym na pierwszym planie stoją tak wielkie pieniądze ma jakieś duże szanse przetrwania
no i tak jeszcze próbuję zrozumieć tych ludzi, którzy uczą się tańca w szkole Hakiela.no bo skoro on z jednej szkoły wyciąga 50 tyś miesięcznie, to lekcje tańca muszą tam być b. drogie. a na pewno tańca nie uczy Hakiel i Kasia, a wynajęci przez nich nauczyciele tańca. więc po co tak słono płacić?
no i tyle.
a ja tam po sukienkę nie jechałam do Paryża i była dla mnie najśliczniejsza na świecie i tak
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 360 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-09-01, 23:59
Masz 100% racje Madziu, ja juz ich dawno przestałam lubić, wkurzające było to, że gdzie nie spojrze tam Hakiel i Cichopek, chwilami było tak słodko, że aż mnie na wymioty zbierało, jakoś ich nie lubię już wolę Mandarynę
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-02, 17:45
wykorzystuja okazje jak kazdy by to zrobił na ich miejscu... za rok czy poł wszystko o nich ucichnie ..moda na tance sie skonczy i przyjdzie inna a oni beda ustawieni...przynajmniej na jakis czas... przeciez z niej zadna aktorka a watpie by chciala sie starzec razem z "M jak Miłość" ( czy od niedawna M jak Mdłości.. jak kto woli ) kase teraz zarobiona bedzie mogła w cos zainwestowac on tez coraz młodszy sie nie robi i ma z roku na rok coraz mniejsze szanse na wygrywanie konkursow tanca... ja ich podziwiem, taka okazja przytrafia sie tylko raz w zyciu...a oni ja umiejetnie wykorzystuja pozatym za tydzien w gazetach i telewizji bedzie nas mdlilo od widoku kogos innego niedługo kolejna edycja "Tańca z gwiazdami" a i "Big Brother" sie juz rozpoczął" niech jeszcze "Bar" puszcza i wybory sie zaczna a gazety i telewizja oszaleja
ja ich podziwiem, taka okazja przytrafia sie tylko raz w zyciu...a oni ja umiejetnie wykorzystuja
to fakt, ale z drugiej strony... za dużo ich w mediach ostatnimi czasy, szczególnie Kasi. Kiedyś ją lubiłam - teraz gdzie nie spojrzę tam Kasia i przez to właśnie przestaje ją lubić... Poza tym ja zawsze powtarzam, że nie można zajmować się wszystkim, a ona to niby: aktorka, tancerka, konferansjerka i prowadząca program w jednym??? niech sie zajmie jedną dziedziną a porządnie
Ale w tym co napisała Madae jest sporo racji - wykorzystują swoją szansę póki mogą....
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 00:01
ja w ogole prawie nie ogladam Tv i czasem tylko jakas gazetke wszamiem wiec mnie moze tak to nie razi ... ale swoja droga popatrzmy troche wstecz... Martyny Wojciechowskiej tez było wszedzie do niedawna pełno miala program swoj , gazety przescigaly sie w pisaniu o niej, itp itd(ja to juz w ogole podziwiam ) wszystko sie uspokoi za jakis czas a nas bedzie mdliło na widok kogos innego
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-03, 00:09
Nigdy nie lubilam K.Cichopek, drazni mnie gdy ktos jest azzz tak slodki, wiec siem nie wypowiadam NIech se żyje jak chce i tyle ...hmm chyba sie jednak wypowidzialam
Ja kiedys lubiłam Cichopek teraz jak jest z Hakielem to z lekka przeginaja tym słodzeniem bo wychodzą na sztucznych ale to , że robia kase mnie nie dziwi.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-04, 21:05
Po prostu jest ich wszędzie za dużo...Ja rozumiem, że mają swoją chwilę, ale gdzie tylko spojrzę tam oni... i oni i oni i oni aż do znudzenia, dlatego tak zaczynają ludziom działać na nerwy.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 16:06
ja nie oglądałam, nawet nie wiedziałam, że coś takiego było
mówcie o nich co chcecie, ale tańczyć Kasia potrafi ślicznie
widziałam wszystkie edycje "tańca z gwiazdami" i jak sobie przypomne niektóre aktorki i te ich słoniowate ruchy, to aż mi niedobrze, bleee...
Kasia potrafi się pięknie ruszać i mi się jej taniec bardzo podoba niech sobie korzystają ze sławy póki są piekni i młodzi
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2007-09-06, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum