Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 330 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-21, 12:43
My poczatkowo szukalismy zaproszen na internecie i chcielismy cos w kolorystyce podobnej do naszych kreacji i do wystroju sali,ale jak porownalismy ceny tych ze sklepu a tych na internecie to dalismy sobie spokoj.Wybralismy takie,ktore nam sie podobaly i byly w przystepnej cenie.
Oboje doszlismy do wnoisku,ze ludzie i tak te zaproszenia chowaja spowrotem do koperty chwile po tym jak je przeczytaja,a pozniej laduja one w koszu,wiec po co sobie flaki wyprowac i kase tracic
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-23, 12:59
mi sie tak srednio podobaja
gdyby ta kokarda byla mniejsza to jeszcze jeszcze,ale jakas za wielka mi sie wydaje,
no i mi sie inna kolorystyka podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum