Pytanie proste i oczywiste, jakie damskie perfumy Wam się podobają? Bez jakich nie wyobrażacie sobie życia? Muszę przyznać, że mam dość drogą hobby, lubię kolekcjonować różne perfumy... Dlatego też ciekawa jestem, jak to jest z Wami
Ja uwielbiam Davidoffa "Cool water" ale obecnie uzywam sobie Lacosty The touch of pink i również jest cudny, powiem nawet, ze chyba bardziej mi sie podoba niz Davidoff
ja nie zmieniam czesto perfum, gdy jakies mi sie spodobaja moge je uzywac przez dluzszy czas
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-05-23, 13:43
Dodam, ze kiedys byly fajne perfumy Vanilla, czy cos takiego. W kazdym razie o zapachu waniliowym. Przepiekne
Nie wiem czy sa jeszcze takie ale dzis zostal mi jedynie plyn do plukania tkanin waniliowy
lubię adidasa Dynamic i Straighta.
ale tak w ogóle, to poszukuję czegoś jeszcze fajniejszego dla mężulka. i b. chętnie skorzystam z podpowiedzi, bo tak naprawdę nie odnalazłam jeszcze "swojego" zapachu dla Niego.
noooooo... popieram strasznie mi sie podoba, tez musze kiedys pomyslec nad takim prezentem dla skarba.... a tu zblizaja sie Jego urodzinki, wiec moze.... Kiedys z meskich podobal mi sie Farenheit czy jakos tak, teraz juz mnie tak nie zachwyca... Ale stanowczo z meskich Hugo Boss to nr 1 tylko taka inwestycja droga niestety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum