Informacje: Dołączyła 337 dni temu Posty: 63 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-11-17, 22:09
a ja używam ostatnio "versace cristal noire"- cudowny zapach na jesień i zime. w lecie używalam z tej samej serii tylko Versace briht, tez piekny zapavh ale typowo letni.
KURCZ,E MAM NADZIEJE, ZE DOBRZE NAPISALAM NAZWY O NIE CHCE MI SIE ISC DO LAZIENKI SPRAWDZIC PISOWNI
[ Dodano: 2007-11-17, 22:10 ]
VERSACE BRIGHT* (SORKI)
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 356 dni temu Posty: 308 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-11-19, 12:04
ja przywiązałam się do marki Bi-es. uzywam słodkich perfum o nazwie Kiss of love.
podobają się nie tylko mnie ale również mojemu J.
niestety w Irlandii trudno je dostać a najlepszym zamiennikim dostępnym tutaj jest jedynie La Costa.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 15:40
ostatnio dolce&gabbana the one,dzisiaj dostałam paczke z avonu i nowe perfumki-treselle seduction i też mi sie bardzo podobają.ogólnie mam małą obsesje na tym punkcie,lubie miec dużo zapachów tak żeby je dobierac w zależności od nastroju
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
mam to samo - inne perfumy przy różnych nastrojach, tak samo to czym pachnę zależy od pory roku. do faworytów należą coco mademoiselle, angel schlesser a z tańszych to little black dress avonu oraz ostatnio zachorowałam na wodę adidasa - floral dream.
Mój zapach to FAR AWAY z Avonu (kupuje tam tylko wody perfumowane-trwałość i super zapach za niewygórowaną cenę).
Uwi elbiam jak mój mąz pachnie czarnym Adidasem lub Malizią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum