Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 352 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-10, 13:41
Dokładnie .A że sem w finansowej dolinie,to moge go sobie jeno w sephorze powąchać .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 352 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-10, 13:51
Właśnie czytałam na stronce i myślałam,że macie .Ostatnio kupiłam sobie fajną wodę toaletową ,adidas-pure lightness.Pachnie ślicznie...ale tylko przez 5 minut .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 354 dni temu Posty: 130
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 10:03
Moje nowe odkrycie to MEXX - Fly High.......jest cudowny i bardzo trwały (mimo,ze należy do świeżych zapaszków)....
jego opis:
Zapach MEXX Fly High WOMAN otwiera eksplozja orzeźwiających owoców. Czerwona porzeczka i soczysty arbuz pojawiają się razem na starcie, a tuż za nimi zagrzewająca do wyścigu, cytrynowa woń yuzu.
W jego sercu rozkwitają kwiaty: majowa róża i bez rozchodzą się w letnim słońcu, a stefanotis roztacza swą woń i porywa KOBIETĘ MEXX Fly High w przestworza...
W nucie bazy rozpościerają się intensywność i kobieca zmysłowość. Korzenny cedr unosi się wraz z ciepłym drewnem sandałowym tworząc harmonijną mieszankę, której wyrazistości nadaje białe piżmo. kwiatowy, owocowy i cudownie orzeźwiający.
Zapach kwiatowy – owocowy
Nuta głowy:czerwona porzeczka, arbuz, yuzu
Nuta serca:majowa róża, bez, stefanotis
Nuta bazy:drewno cedrowe, sandałowe, białe piżmo
[ Dodano: 2007-10-11, 10:06 ]
aa zdjęcie się nie dodało
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 334 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 10:42
Kasiarzyna_31 napisał/a:
Moje nowe odkrycie to MEXX - Fly High.......jest cudowny i bardzo trwały (mimo,ze należy do świeżych zapaszków)....
jego opis:
Zapach MEXX Fly High WOMAN otwiera eksplozja orzeźwiających owoców. Czerwona porzeczka i soczysty arbuz pojawiają się razem na starcie, a tuż za nimi zagrzewająca do wyścigu, cytrynowa woń yuzu.
W jego sercu rozkwitają kwiaty: majowa róża i bez rozchodzą się w letnim słońcu, a stefanotis roztacza swą woń i porywa KOBIETĘ MEXX Fly High w przestworza...
W nucie bazy rozpościerają się intensywność i kobieca zmysłowość. Korzenny cedr unosi się wraz z ciepłym drewnem sandałowym tworząc harmonijną mieszankę, której wyrazistości nadaje białe piżmo. kwiatowy, owocowy i cudownie orzeźwiający.
Zapach kwiatowy – owocowy
Nuta głowy:czerwona porzeczka, arbuz, yuzu
Nuta serca:majowa róża, bez, stefanotis
Nuta bazy:drewno cedrowe, sandałowe, białe piżmo
[ Dodano: 2007-10-11, 10:06 ]
aa zdjęcie się nie dodało
brzmi pysznie,tez sobie taki sprawie:::)))))))))))
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-10-12, 22:36
Moja mama zamówiła dla mnie fire z oriflame. Zapach ładny, ale słyszałam że ponoć zostawia ślady na ubraniu Czy któraś z Was może ich używała i wie coś na ten temat?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 342 dni temu Posty: 99 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-11-13, 22:45
niki napisał/a:
Jak kupuję perfumy to...Pret a Porter. jeszcze mi sie nie przejadly.
o tak!!! tez mi sie jeszcze nie przejadly...od 10lat poprostu je uwielbiam i jak na orginalne,maja bardzo przystepna cene. Poza tym podoba mi sie tez DIORA j'dore czy jakos sie tak to pisze...i moj kochany braciszek kupil mi je na urodzinki:-) jest wiele zapachow ktore mi sie podobaja...ale musza byc zwierzece...swierze. Napewno nie zadne slodkie, nie znosze takich
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 297 dni temu Posty: 2137
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2007-11-17, 11:18
Ja nigdy nie "pachnialam" oryginalnymi perfumami zawsze szkoda bylo mi kasy ale moj partner ma fiola na punkcie oryginalnych rzeczy i tylko takie dostaje w prezencie.
Pierwszy zapach jaki od niego dostalam to - EUPHORIA - CALVINA KLEINA - polecam bardzo serdecznie!!! moje ciuchy pachnialy nawet po wypraniu!
Teraz dostalam od niego -PURE PURPLE - HUGO BOSS - zajebisty zapach
-GAME- DAVIDOFF -
-TOUCH OF PINK - LACOSTE
-ACQUA DI GIó - GIORGIO ARMANI
POLECAM
DOSTALM TEZ - CHANEL N 5 - ALE DLA MNIE SA JAK MYDLO NIE PODOBAJA MI SIE, ALE TO KWESTJA GUSTU KAZDEJ Z NAS
_________________ ...Standing in the rain
Calling out your name
Life is not the same
Without you...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 412 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Iza
Włosy: blond
Stan: zakochana:)!!!!!!!!!!!!
Partner: Przemuś
Wysłany: 2007-11-17, 21:47
taaaak orginalne perfumy utrzymują sie naprawdę dłuuuuuuugo
ja uwielbiam Chance Chanel dla mnie cudo- niesamowicie zmysłowy
fajniutki jest też Gucci Rush ale to raczej zapach na lato
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum