Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 20:35
no moze nie 300zł nie orientuje sie dokładnie w cenach oryginałów, ale wiem, że głupie 30 ml moze kosztować ok. 200 zł, więc 50 ml moze mieć i ze 300zł
no moze nie 300zł nie orientuje sie dokładnie w cenach oryginałów, ale wiem, że głupie 30 ml moze kosztować ok. 200 zł, więc 50 ml moze mieć i ze 300zł
Eeee, no az tak zle to nie jest. Faktyczie niektore marki sa bardzo drogie, ale ja od dluzszego czasu kupuje perfumy na allegro. Za 100 ml np Lancome Miracle place jakies 170 zl. I zazwyczaj kupuje testery, bo dluzej pachna. A za perfumy Diora musialabym zaplacic jakies 250 zl. To duzo, ale mozna uciulac
Poza tym ja uwielbiam oryginalne zapachy.
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 10:38
dla mnie nawet 170 zł to za dużo na głupi perfum jest masa rzeczy potrzebniejszych w życiu i po co mam wydawać tyle, skoro mogę mieć zapach identyczny z oryginałem za 30 zł
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 381 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-01, 18:47
Osobiście bardzo lubię Ultraviolet.Mój faworyt od zawsze .Lubię też bardzo świeże zapachy,teraz poszukuje uparcie czegoś z ogórkową nutą.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 18:49
Oj, ja też bym nie wydała 250 zł na perfumy. Najdroższe, jakie miałam to właśnie Moschino, ale dostałam je w prezencie. Jak sobie pomyślę, ile rzeczy mogłabym kupić za 250 zł to
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 19:05
Kaś napisał/a:
teraz poszukuje uparcie czegoś z ogórkową nutą.
Kasiula, to ja Ci polecę DKNY Be Delicious Women :) w FM numerek 81
Aromat jabłka połączono z nutą zielonego ogórka i grejpfruta. Delikatna nuta kwiatowa, stanowiąca serce zapachu, to mieszanka magnolii, konwalii, róży i fiołka. Biała ambra w połączeniu z aromatami egzotycznych drzew, zamyka całośś w zmysłowej oprawie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 381 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-10, 12:44
Strasznie lubię lacoste róźową.Śliczna jest .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum