Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 457 dni temu Posty: 656
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-03, 13:31
Moje ulubione które zawsze mam w torebce to Noix de Coco z Yves Rocher. Jestem uzależniona od tego zapachu kokosów. Poza nimi używam też Little Black Dress i Naomi Campbell At Night.
Najpiekniejsze perfumy jakie do tej pory miałam to własnie Federico Mahora numerek 25. To podróbka Hugo Boss Hugo Women, Uwielbiam je i wszyscy dookoła mnie też je uwielbiają:))Utrzymują się baaaardzo baaaaaaaaardzo długie przyciągaja ludzi dosłownie do mnie hehe )))a cena to tylko 30 złotych
Informacje: Dołączyła 549 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 07:45
sylfiaaa napisał/a:
Federico Mahora
od lutego, zdaje się, już nie Federico Mahora, tylko FM GROUP
sylfiaaa napisał/a:
To podróbka Hugo Boss Hugo Women,
małe sprostowanie, perfumy FM nie są podróbkami, a zapachami alternatywnymi tzw. zamiennikami podróbki mają max. 8% zaperfumowania a perfumy FM są czystymi perfumami z 20% zaperfumowaniem i właśnie dzięki tak dużemu zaperfumowaniu utrzymują się bardzo długo a cena jest atrakcyjna, bo to sprzedaż bezpośrednia i nie trzeba płacić 300zł jak za oryginale perfumy, bo nie ma kilkunastu pośredników po drodze
Mój zapach czyli 25 jest to zamiennik Hugo Boss Hugo Woman . Źle to napisałam wyzej ale wiaodmo o co chodiz :)Jest sliczny i wszystkim dookoła juz zamawiam bo nie mogą się oprzec jak cuzją u mnie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 530 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-09-11, 09:23
Ja kiedys dostalam w prezencie Amor Amor cacharel i musze wam powiedziec ze podoba mi sie ten zapach ....Wyczytalam ze strasznie dziala na facetow i to prawda kazdemuy komu dawalam powacgac te perfumy mowil ze ten zapach jest swietny
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 520 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-09-11, 09:42
Ostatnio kupiłam sobie śmiesznie tani spray Bi-Es LoveForever, z zielonym korkiem. Zapłaciłam za to chyba z 10 zł moze, ma 75 ml, pachnie swiezo tak cytrusowo, fajnieee... nie utrzymuje sie Bog wie ile, ale zawsze mozna miec go w torebce i psiknac sie
Fajny zapaszek.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 439 dni temu Posty: 130
Profil:
Wysłany: 2007-09-21, 08:38
hmmm moje ulubione zapachy to same sprzeczności...same zobaczycie;) (ograniczę się do 10 hihihi)
1. Burberry London - women
2. 212 Women
3. Gucci- gucci eau de parfum II
4. Dior - Adict
5. C. Klain- Euphoria
6.Chopard - Wish
7.Dolce & Gabbana - Light Blue
8.Givenchy - Very Irresistible Sensual
9.Lolita Lempicka- Lolita Lempicka
10.Ralph Lauren- Romance for Women
Każdy z nich podoba mi sięnajbardziej. Miałabym spory dylemat jeżeli miałabym się zdecydować na jeden z pośród wymienionej 10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum