Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 93 dni temu Posty: 797 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-03, 20:30
Ja nawiąże do męskich zapachów, kupiłam dziś tacie(na ślepo) ' Euphorię ', uważam że zapach jest naprawdę wspaniały-
Trafiłam idealnie w gust Taty, ale ja się cieszę z tego powodu.
Informacje: Dołączyła 126 dni temu Posty: 2300 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-03, 22:27
Ja dwa lata temu kupiłam K. na dzień chłopca Kaniona czy coś w tym stylu. Też bardzo ładny zapach i zachwalał sobie go, ale kiedy zapomniał po roku od kogo go dostał, to stwierdził, że brzydki Zgłupiałam w tym momencie, ale chyba bardziej miało miejsce na śmiech, a nie na obrażenie się
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-03, 22:30
Jacqueline, a no właśnie, nie wiem, co mu się nie podobało w tym zapachu Przeważnie sam miał mniej więcej pod to perfumy, a tu zonk, bo po roku gust mu się zmienił, hehe
Włosy: brunetka
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-12, 10:58
madzia napisał/a:
a ja lubie takie na gole cialo
na gołe ciało jak najbardziej jednak kiedy idę do pracy muszę uważać co by nie roziskrzyć za bardzo dekoltu
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Wciąż chodze po perfumeriach i sprawdzam nowe zapachy, ale jak na razie lepszego od Hugo Boss Deep Red i sexowniejszego nie spotkałam.
A propo co to są za zapachy na gole ciało? Te z brokatem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum