Powiem Ci, że ten złoty rzadko widuję i nawet nie pamiętam w tej chwili jak pachnie...następnym razem sprawdzę...
A Tobie który sie bardziej podoba?
Ja też na tego złotego nie moge upolować...a bardziej mi się właśnie ten złoty podoba..
mam jego buteleczke (tego srebrnego też) i nie wyrzucam ich tylko czasem sobie powącham jeszcze bo śliczne są
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Therry Mugler - Alien - jego premiera była trzy lata temu, a ja na niego trafiłam pod koniec sierpnia . Musze przyznać , że fascynujący zapach. Na jogging nie pasuje, ale ma dość uniwersalną nutę - bowiem jest idealny tak na dzień jak i wieczór, zarówno na ciepłe jak i chłodne dni. Polecam.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 242 dni temu Posty: 6381 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-24, 08:32
matko przez cale zycie podobal mi sie zapach emporio armani ale wiedzialam ze tomkowi nie podchodzil kiedy mu pokazywalam.... i ostatnio spsikalam sie u kolezanki
i tomek zwariowal stwierdzil ze ten zaach go pociaga itd kiedy poszlam do perfumerii powiedzieli ze ten zapach jest juz wycofany
co mam zrobic
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 520 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-27, 19:35
zaniepokojona napisał/a:
i Gucci
tylko Rush 2
Obecnie mam C.K - Euphoria, i Kenzo Jungle , planuje kupic Ugaro By Avon
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum