Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2056 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 16:16
Ten zloty to po raz pierwszy na oczy widze
A srebrny kiedys kolezanka miala i bardzo mi sie spodobal, ale jeszcze go nie zakupilam.... Zawsze jakies wazniejsze wydatki
Lubilam tez perfumy z Avonu... Jeden byl taki fajny dla mnie.... Ale juz nie pamietam jak sie nazywal Bardzo delikatny zapach... Takie lubie najbardziej
[ Dodano: 2008-08-26, 17:17 ]
A chyba mi sie przypomnialo
Jeden byl taki fajny dla mnie.... A chyba mi sie przypomnialo
Far away Cos w tym stylu
też lubie ten zapach jest jeden z niewielu produktów które są dostępne już baaardzo długo
a przynajmniej tak mi sie wydaje:D
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 116 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-27, 19:27
Mnie się podobają nowe perfumy Avonu U by Ungaro,ale dlaczego one kosztują aż 160zł. tzn wiem dlatego,że współpracują z tymi projektantami,ale wolałabym taki zapach bez takiej nazwy projektantów i bez torebki,a za chociaż 80zł.Czy ktoś się orientuje jaki jest podobny zapach do tego?i tańszy:)
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 80 dni temu Posty: 709 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-19, 20:00
Niepokorna to jest również ulubione hobby moje i mojej mamy ! : )
Osobiście nie mogłabym żyć bez zapachu Christiana Dior'a- J' adore- uwielbiam
Elizabeth Arden- Beauty, Paco Rabanne- ultraviolet no i Christian Dior- Light Blue- innych perfum mogę nie mieć, ale te są moimi numerami 1
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 229 dni temu Posty: 6224 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-09-20, 08:47
Jacqueline napisał/a:
Dior'a- J' adore
ja tez mialam bzika na punkcie tych perfum.. ale teraz juz sa dla mnie za slodkie chociaz jak wchodze do perfumerii to zawsze musze go powachac bo jest przepiekny
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum