Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 129 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-30, 09:27
ja sobie planuje kupic jakies ladne perfumki ale chcialabym zeby one tak laaadnie slodko i dluuugo pachnialy...zeby sie tak ciagnely za mna kiedy kolo kogos przejde:P moze macie jakies godne polecenia perfumy???
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 187 dni temu Posty: 270 Skąd: Skierniewice
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 164
Włosy: blond
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-07-30, 10:18
Ja mam taką wodę toaletową z Bi-Es drogie nie są ale za to długo się trzymają i są słodko słodkie tylko nie polecam później żeby Daniel Cię całował po szyji...straszny alkohol na jęyku zostaje
A z oryginalnych mam Chance Chanel (tez w miarę słodkie), długo sie trzymają ale nie ma efektu
krowka17 napisał/a:
zeby sie tak ciagnely za mna kiedy kolo kogos przejde
[ Dodano: 2008-07-30, 11:20 ]
Te pierwsze to takie w fioletowym flakonie...Coś z love kiss czy cos w tym stylu
_________________ "Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 411 dni temu Posty: 5540 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-30, 11:23
krowka17, ja bym ci polecila Armani - Mania
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 19,42 KB
Wysłany: 2008-08-15, 14:12
ja właśnie dostałam zamówione perfumy z avonu. pur blanka i little black dress jak zwykle boskie, ale zamówiłam też dla R. signature i musze przyznać że..... śmierdzi niesamowicie
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 373 dni temu Posty: 2209 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-15, 14:24
no właśnie pachnie(że tak powiem) jak brutal z kiosku. ale np. "full speed" jest świetny. miałam, to znaczy R. miał też "blue rush intense" i "interact" i obydwa pachniałe tak sobie
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 99 dni temu Posty: 19 Skąd: domowe zacisze
Profil:
Wysłany: 2008-08-15, 15:18
krowka17 slodko pachnie i dlugoooo sie utrzymuje perfuma hypnose od lancome. Uwielbiam wesję cięższą na zimę , ale wersja "letnia" jest również niczego sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum