kurcze, wczoraj byliśmy w perfumerii....te ceny perfum są kosmiczne
nie możemy sobie teraz pozwolić na wydanie 300 czy 400 zł na jedną buteleczkę...
może coś z avonu zamówię Miśkowi....tam jest trochę taniej jednak.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4736 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 11:23
asssska nie zla reklama
Wiecie co? Ostatnio sprawdzalam perfumy Paris Hilton takie rozowe. Myslalam, ze beda ladniejsze...slodkie ale takie sobie nic specjalnego poza tym, ze sie dlugo trzymal zapach
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 467 dni temu Posty: 17 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Ania
Włosy: pasemka
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-11, 11:05
z męskich Giorgio Armani a odpowiednik to Encore Bi-es szara buteleczka- długo trzyma, ja się rozpływam, trudno jednak dostać ale warto dziewczyny tam są chyba jakieś feromony
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-13, 13:43
Ja uwielbiam DKNY - Be Delicious Women Już od dłuższego czasu używam perfum z FM i jestem z nich bardzo zadowolona. Miałam też damski Mexx - świetny zapach, Paris Hilton - strasznie słodki, jak landrynka, mojemu mężowi się nie podoba a teraz wypróbowuje Hugo Boss - Boss Femme również super zapaszek A z męskich świetny jest G. Armani - Aqua Di Gio, C.Klein - One no i oczywiście Hogo Boss aaa jeszcze Lacosta - Essential
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-30, 12:19
.........ja musze dluuugo szukac takich dla siebie bo nie przepadam za słodkimi i nie za wszystkimi kwiatowymi... mam rodzine cukiernicza wiec słodkosci wywołuja u mnie odruch wymi...nooo nie wazne jaki z meskich to na bank czarny adidas i hugo boss uwielbiam je
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 445 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-07, 22:58
mój chłopak uwielbia Hugo Bossa ja rowniez a moje zapachy to hmm...mialam j.lopez ale sa kwiatowe , celine dion takie delikatne i ładne.Escada tez sliczne dlugo sie trzymaja, gucci envy me2 sa tez ladne a teraz mam cacharel amor amor za ktorymi moj facet szaleje
Przez dłuuugi długgii okres uzywałam LITTLE BLACK DRESS z Avonu. Pozniej przezuciłam sie na Gucci Rush 2 sa rewelacyjne , takie delikatne , cytrusowe.
Obecnie od 2 lat używam Calvin Klein - Euphoria, mocny zapach , świeży lekko kwiatowy , połączenie z orientem. Rewelajca ! Szkoda , ze cenia juz mniej Ale starczają na długo psikne sie po razie z obu stron i pachne cały dzien- dosłownie.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 645 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-08, 11:01
Ja nigdy nie kupowałam drogich perfum, szkoda mi było kaski Kiedyś kupowałam za 28 zl w Auchanie cocharosha (czy jakos tak) zapach owocowo-konwaliowy no poprostu cudny i utrzymywal sie równiez calutki dzionek (niestety już go w ofercie nie mają )
W międzyczasie różne zapachy jakie mi się nawinely kilka z Avonu,kilka ze straganków a teraz od niedawna kupuję od kolsuntantki (którą mi znajoma poleciła) perfumy za 30 zł nie wiem jaka firma ale zapachy mają takie jak oryginalne perfumy znanych marek .Teraz mam Rachelle Chatier ( nie wiem czego to podruba ) i jest poprostu boski ;] bardzo wydajny i pachnie bardzo długo
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-08, 20:09
Diablica666 napisał/a:
od niedawna kupuję od kolsuntantki (którą mi znajoma poleciła) perfumy za 30 zł nie wiem jaka firma ale zapachy mają takie jak oryginalne perfumy znanych marek
Zapewne masz na myśli perfumy FM Group ja też jestem ich dystrybutorką i baaardzo polecam, zapachy są identyczne do oryginałów, długo się utrzymują ze względu na 20% zaperfumowanie no i mają atrakcyjną cenę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum