Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 279 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-06-25, 12:49
Na urodziny dostałam perfumy Christina Aguilera, myslałam ze beda jakieś tandetne ale pokochałam ten zapach, bardzo kobiecy, taki porzeczkowo słodki, ale świeży, śliczny
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-25, 13:08
musze kiedys sobie niuchnac w perfumeri, brooke, a trwale sa te perfumy?
a czy ktoras z was miala okazje wyprobowac zapach Armaniego "Diamonds"? Ciekawa jestem jaki to zapach...
1.jpg
Plik ściągnięto 149 raz(y) 31,19 KB
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-26, 00:14
Angik mam te perfumki w domku, powiem Ci ,ze są ladne i przyjemne ,jest to zapach kwiatowy z nutą: frezja,chińska śliwka, vetiver, drzewo cedrowe, patchouli, amber, wanilia,malina, róża.Jednakże po dłuższym stosowaniu nudzą się ( pewnie jak większośc) uważam ,że są przereklamowane no i oczywiście cena wysoka , bo ponad 200 zł/ 100 ml.Chyba 2 raz bym ich nie kupiła.Mozna obczaic duzo ładniejsze i w lepszej cenie!
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-26, 11:55
dajmira, mmm niuchne sobie w perfumerii i zobacze jak to pachnie,bo te "nuty" niewiele mi mowia
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-06-27, 12:41
angik1683 napisał/a:
musze kiedys sobie niuchnac w perfumeri, brooke, a trwale sa te perfumy?
Perfumy nie są jakieś super trwałe, tzn ja je czuje przez jakies 3-4 godzinki a potem na nowo musze psikać... ale cena jest stosunkowo korzystna w stosunku do innych markowych perfum, a zapach naprawdę bardzo kobiecy, flakonik też śliczny
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
A co myślicie o ULTRAVIOLET Paco Rabanne oraz o COOL WATER "FREEZE ME" Davidoffa? Ja obecnie ich używam i uważam że są naprawdę super. Pierwszy na dzień i/lub wieczór-zapach trudny do określenia, mocny, słodki? zmienia sie na skórze, drugi świeży, lekki na słoneczne dni.Zdecydowanie mogę te zapachy polecić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum