Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 133 dni temu Posty: 68 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-02-27, 21:50
Calvin Klein Euphoria- to mój ulubiony zapach, jestem w nim totalnie zakochana i najchętniej uzywałabym go non-stop ale niesety nie podoba sie on mojemu chłopakowi, ja lubie słodkie a on świeze....
Yves Saint Laurent Baby Doll -również piękny zapach, ale niestety na mojej skórze się długo nie utrzymuje.
Teraz kupię sobie Light Blue, długo się trzyma na mojej skórze i podoba sie Markowi. Mnie nie zwala z nóg ale zawsze to jakiś kompromis:)
P.S. Czy wy przy wyborze perfum, kierujecie sie tylko własnym zdaniem, czy bierzecie też pod uwagę upodobania chłopaka, a może podobaja wam sie te same zapachy?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 235 dni temu Posty: 1110
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-02-27, 23:36
Princessa napisał/a:
Calvin Klein Euphoria- to mój ulubiony zapach, jestem w nim totalnie zakochana i najchętniej uzywałabym go non-stop ale niesety nie podoba sie on mojemu chłopakowi, ja lubie słodkie a on świeze....
Yves Saint Laurent Baby Doll -również piękny zapach, ale niestety na mojej skórze się długo nie utrzymuje.
Teraz kupię sobie Light Blue, długo się trzyma na mojej skórze i podoba sie Markowi. Mnie nie zwala z nóg ale zawsze to jakiś kompromis:)
P.S. Czy wy przy wyborze perfum, kierujecie sie tylko własnym zdaniem, czy bierzecie też pod uwagę upodobania chłopaka, a może podobaja wam sie te same zapachy?
Ja biorę pod uwagę zdanie faceta też, a Baby Doll on i ja uwielbiamy:)
A ja zakochałam się w Cacharel Amor Amor ! Nazywają je eliksirem miłości, po prostu istne cudo jak dla mnie...Owocowo-kwiatowa kompozycja, nie zapomnie jak użyłam ich pierwszy raz...idąc koło rynku (w Krk ) minełam 2 kolesi, i jeden z nich krzyknął "mmm jaki zapach" - Więcej chyba nie trzeba mówić P:-);-)
Pozdrawiam
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-23, 23:33
kupilam na bezcłówce piękne perfumki, dawno mi sie tak zadne nie podobaly Diesel Fuel for Life, i jeszcze mamusi zestaw upominkowuy Dior 5 x 5ml ( takie fajoskie mini buteleczki )... bo nigdy nie wiem jakie zapachy sie jej podobają .... wiec ma poeksperymentowac z tymi co dostała i mi powiedzieć, ktore jej sie podobaja najbardziej i nastepnym raziem dostanie duzy flakkonik ... jak na razie chyba wygrywa Dior Pure poison Jak myslicie chyba lepiej dostac 5 malutkich i zobaczyc ktore sie podobaja niz jeden flakon duzych i nie trafionych ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum