Z zapachów wyrastam powoli z kupnych gotowców i przesiadam się na olejki zapachowe. To samo tylko lepiej, mocnej, dłużej na ogół taniej. Czasem bardzo. Ale trzeba się trochę z tym namęczyć.
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-10-05, 11:34
Pierwszym zapachem jaki moj chlopak dostal ode mnie byla puma create niebieska w wersji dla facetow pachnialo po prostu super pamietam ze kolezanka mi polecila abym kupila JA SWOJEMU CHLOPAKOWI na dzien chlopaka i poszlam za jej rada wtedy byla to nowosc ta perfuma byla dopiero od jakiegos tyg na rynku ale wiem ze sie oplacalo
Jeśli chodzi o dobór perfum dla mężczyzn trzeba pamiętać o kwestii wieku- młodsi powinni używać tych "lżejszych" a starsi "cięższych"( do kobiet ten podział nie ma zastosowania). Mój narzeczony bardzo lubi Escape Calvina Kleina i używa go bardzo oszczędnie( co bardzo mi się podoba). Jednak moim faworytem zdecydowanie jest Lacoste - Elegance , bardzo intrygujący. Niestety nie spotkałam jeszcze mężczyzny, który by go używał- naprawdę szkoda.
ja swojemu menowi kupiłam pod choinke perfumy tonino lamborghini,sa super,maja delikatny zapach i tak jak lubie nie sa mocn i nie trzeba sie nimi psikac sto razy zeby było czuc zapach.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-03, 22:32
mnie ostatnio zauroczył, ba wręcz zakochałam się w tym męskim zapachu a mianowicie Chanel Allure Home Sport
chciałabym aby mój (jakiś tam) przyszły partner pachniał właśnie nim, bo mogłabym ten zapach czuć pod noskiem caaaaluśki dzień
co u mnie zdarza się bardzo rzadko, bo często drażnią mnie męskie perfumy.. a ten jest jednym z trzech których mogłabym być nałogową 'wąchaczką'
polecam "CK" One od Calvin'a Klein'a. ekonomiczne opakowanie i cena tez przystepna, z tego co slyszalam, to zapach sie dlugo utrzymuje i jest rewelacyjny, widzialam, ze od jakiegos czasu mozna go kupic <reklama>
Ostatnio zmieniony przez Donn 2010-01-13, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
ja swojemu menowi kupiłam pod choinke perfumy tonino lamborghini,sa super,maja delikatny zapach i tak jak lubie nie sa mocn i nie trzeba sie nimi psikac sto razy zeby było czuc zapach.
A od jakiegoś czasu podoba mi się CK - Be.
Ładna, minimalistyczna butelka w kształcie piersiówki.
Nuty zapachowe:
-Nuty głowy: bergamota, jagody jałowca, mandarynka, mięta, lawenda, białe piżmo.
-Nuty serca: delikatne przyprawy, magnolia, brzoskwinia, białe piżmo.
-Baza: drewno sandałowe, opoponaks, tonka, białe piżmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum