a ja kupiłam szczotkę ryżową hehe madzia myślę, że temat dotyczy ogólnych zakupów, tylko, że zakupionymi ciuchami chwalimy się w dziale Ciuchy, fryzury, makijaż, więc może tutaj o wszystkim tylko nie o ciuchach
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-09, 23:04
a ja dzis qpiłam takie fajowe doniczki (nie mogłam sie powstrzymac:P) złoto-zielone i 3 swieczki z ziarenkami kawy(kocham swiece i swieczki wszelkiego rodzaju)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-10, 09:08
Madzia81 napisał/a:
a ja kupiłam szczotkę ryżową hehe madzia myślę, że temat dotyczy ogólnych zakupów, tylko, że zakupionymi ciuchami chwalimy się w dziale Ciuchy, fryzury, makijaż, więc może tutaj o wszystkim tylko nie o ciuchach
O to mi chodziło w zakupach ale nie chciałam się sprzeciwić moderatorce
A ja wczoraj kupiłam wieszaczki do łazieńki.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
ja na zakupki uderzam w ten weekend... trzynastka przyszła na konto a że szykujemy się do remotnu naszego nowego mieszkanka to może coś na dobry początek kupimy!
Tatiana tak jak napisałam wyżej - w tym temacie chwalimy się wszystkim oprócz ciuszków, z tego względu, że ciuszkami chwalimy się w odrębnym temacie w dziale Ciuchy, fryzury, makijaż
a ja zbieram tą kolekcję przewodników z gazety wyborczej i wczoraj sobie dokupiłam 4 zaległe numery co prawda to zagranica ale może się uda zorganizować na podstawie tego jakiś krótki wypadzik połączony z tym dłuższym weekendem co będzie w sierpniu z okazji święta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum