Moje ostatnie zakupy ostatnio koncentrują sie na materiałach budowlanych, a tu końca wydatków nie widać. Męczy mnie remont (pociechą jest forum tu byl link
zwłaszcza inspiracje, bo łatwiej mi zwizualizować efekt końcowy), więc na pociechę kupiłam sobie na później książkę "Koniec pieśni". Nie czytam zwykle prozy skupiającej się na kulturowo obcych narodach, tu akurat mowa o mongolskim..., ale skusiła mnie, bo jakoś dużo o niej niby przypadkiem znalazłam w necie czy wśród znajomych. Tak czy inaczej mam nadzieję, że czeka mnie dobra lekturka w świeżutkiej sypialni
nie umieszczamy linkow/madzia
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-27, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 536 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-03, 21:02
kolczyki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 388 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 17:06
Madae napisał/a:
[ to jakies kryminały Horrory ( chyba nie zrobiłam z siebie gupiej i to nie sa jakies fachowe knigi )
Madae, McLiam Wilson jest irlandzkim powieściopisarzem..jego książki są raczej lekkie i przyjemne. Zaciekawiła mnie Autopsja- o życiu umierającego człowieka..bardziej poważna, o sprawach ważnych, uczuciach dojrzałych. Polowałam właśnie na ten tytuł ale trafiły mi się 2 wcześniejsze w zestawie i wzięłam wszystkie
dodam, że cena była b. zachęcająca a ja uwielbiam książki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum