Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-28, 01:20
eee chyba nieee ... szafka ma inny kolor....i jakos dziwnie to razem wyglada jakby do zlewu przyczepic bar( taki jak sie za nim drinkesy przyżądza... nie cała knajpe ) albo biurko
kolorek fajowy ale jak na mój gust za ciemny....chyba ze masz przestronne i dobrze oswietlone(zarówno w dzien jak i w nocy ) wnętrze
a ja kupiłam śliczny świecznik z efektem popękanego szkła... żliczny jest
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-27, 20:26
Kupiliśmy se telewizor od sąsiada hehe bo sobie nowy kupił i pytał czy nie chcemy Takim sposobem starego stojącego na pudełku po garkach wymieniliśmy na ten panoramiczny z szafką no i dvd z nagrywarka nam gratis dorzucił A wszystko tylko za 60 funciaków - taniocha
Opis zdjecia: napisze cokolwiek bo i tak sie wyswietli ,,opis zdjecia " :PPP
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-12, 23:16
Kolejne zakupki Albumy dla rodziców, zabaweczka dla dzidzi i drewniane dziadki do orzechów na choinkę ( uwielbiam drewniane zabaweczki na choinkę ) dla mnie
Opis zdjecia: :)
Plik ściągnięto 0 raz(y) 198,96 KB
Opis zdjecia: zabaweczka dla dzidzi
Plik ściągnięto 0 raz(y) 126,36 KB
Opis zdjecia: dziadki w pionie :P :)))
Plik ściągnięto 0 raz(y) 112,18 KB
Opis zdjecia: uuuu przewróciły się niegrzeczne dziadki hyhyhy :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum