Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-18, 20:08
troche sie wkurzylam, zamowilam z michała konta na allegro sweterek, pieniazki poszły w piatek,bylo napisane ze wysylka od 3-6 dni, ale jak się okazało nie od przelewu, tylko od tego jak ona sprawdzi, że ma pieniadze. to gdyby w kwietniu sprawdziła to wtedy by mi wysłała? jakaś głupota. teraz nie wiem czy przed swietami mi przyjdzie, bo w poniedziałek babka napisała, że sprawdziła, że kaska jest
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 191 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 02:45
niki napisał/a:
troche sie wkurzylam, zamowilam z michała konta na allegro sweterek, pieniazki poszły w piatek,bylo napisane ze wysylka od 3-6 dni, ale jak się okazało nie od przelewu, tylko od tego jak ona sprawdzi, że ma pieniadze. to gdyby w kwietniu sprawdziła to wtedy by mi wysłała? jakaś głupota. teraz nie wiem czy przed swietami mi przyjdzie, bo w poniedziałek babka napisała, że sprawdziła, że kaska jest
no wlasnie zalerzy na kogo sie trafi!Ja kupowalam tylko od ludzi z duuuuza iloscia pozytywow!Sama tez sprzedawalam zabawki i ubranka po malej - fajna zabawa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-19, 07:47
nie, kiedys ze swojego konta zamawiałam fartuch kuchenny z gołym facetem i cos tam jeszcze, ale ze wzgledu na to, że Misiek ma dużo komentarzy to teraz zamawiałam z jego konta
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum